Lányok akkor is jól esik a bók ha egy csúnya fiútól jön (nem nyomulósan amolyan megjegyzés ként vagy nem is tudom), vagy épp nincs hatással rátok esetleg rosszul esik Esetleg ugyan olyan jó mint bárkitől?
Figyelt kérdés
Kíváncsiság
Aki akar kort is írhat
2015. aug. 18. 09:44
1/4 Djjjozsiiiii válasza:
Humorhoz nem kell daliás lovagnak kinézz, ha pedig humoros is a bók akkor tetszeni fog neki. Kerüld a mondataidban a nem is tudom, nem szavakat, továbbá a pontok és vesszők használatára is figyelj oda. Ez a kis odafigyelés kapcsolataidban is előrelépést fog jelenteni! f/34
2/4 A kérdező kommentje:
kösz a választ, de nem azért írtam mert én akarok valamit.
Kíváncsi voltam és mondjuk vagyok mert nem lány írt.
2015. aug. 18. 10:16
3/4 anonim válasza:
Persze, a bók mindenkinek jól esik :)
Neked nem esne jól, ha mondjuk akár egy neked kevésbé tetsző lánytól jönne a megjegyzés, hogy jól nézel ki? :)
24/L
4/4 A kérdező kommentje:
de jól esne csak arra gondoltam hogy nem is tudom de köszönöm a választ.
2015. aug. 18. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!