Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon húzós lesz...

Szerintetek nagyon húzós lesz az esti iskola, és mellette a munka?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, hogy szeptembertől dolgozni fogok (irodában, kisegítő, nyelvtudással), és emellett esti iskolába fogok járni Pestre.

Volt már valaki hasonló helyzetben, hogy könnyítette meg a dolgát? Valami tipp? Vagy ti mit gondoltok erről?

Köszi!

18L

2015. aug. 17. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Sokan csinálják így, nem lehetetlen. Az esti iskolában nincs akkora követelmény, mint nappalin. Nem lehetetlen vállalkozás.
2015. aug. 17. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Én így csinálom, de csak 4 órás a munkám.

Van a csoportban olyan, aki 8 órázik, ő nehezen bírja, de nekem személyes meggyőződésem, hogy akkor se menne neki, ha egész nap tanulhatna, egyszerűen nincs agya az ilyen típusú képzéshez.

Próbálj meg eleget aludni, hétvégente előre tanulni, hogy egyszerre zh-ra ne legyen sok, mindig ismételj és szedj vitamint :)

És ne nagyon szokj rá, hogy a kávé tartson életben.

2015. aug. 17. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen suli, milyen szak? Tanfolyam, középiskola vagy egyetem?
2015. aug. 17. 15:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Ja, amúgy "csak" pénzügyi-számviteli OKJ. :)

Az a baj inkább, hogy a munkahelyre majd olyan 2 órát kell ingáznom, oda-vissza, a suliba meg 4-et, oda vissza... :S

2015. aug. 17. 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Az tényleg sok idő, de pl. tudsz tanulni utazás alatt.
2015. aug. 17. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez lehetetlen. 6 óra eltelik majd utazással. Közelebb nincs valami? Koli, albérlet?
2015. aug. 17. 15:32
 7/9 koromarcsi ***** válasza:
A sok utazás a téli estéken nagyon meggyötri az embert (én is csináltam). Jól kell megszervezned a napodat és az útvonaladat, úgy sikeres lehetsz. Ha bele kezdesz, kitartónak kell lenned, mert a kudarc nem jó.
2015. aug. 17. 17:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nagyon fárasztó lesz :( De általában kitartó vagyok, és most is tervezek az lenni! :) Péntekenként elvileg majd Pesten alszok, 25 percnyi távolságra a sulitól :)

Úgy vagyok vele, hogy az iskolás napokat (péntek, szombat) túlélem majd, a többi nap meg hiába, hogy dolgozom, itthon alszok majd egy nagyot és mehet a tanulás :)

2015. aug. 17. 18:33
 9/9 koromarcsi ***** válasza:

Ha hetente 2 nap van oktatás, azt ki lehet bírni.

Sok sikert az elkövetkező tanévekhez és sok kitartást valamint jó tanulást kívánok.

2015. aug. 19. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!