Milyen lehetosegeim vannak? (18eves lany, iskola+munka)
Szerintem próbálj meg valami kolit keresni. Vannak gimis kolik is általában (nem tudom hol van a sulid). Vagy valaki mellett szobatársként vállalnám be a dolgot (egy teljes lakásra való valószínűleg nem fog kijönni).
Megértem, hogy rossz otthon a helyzet, de utolsó évre biztos, hogy ezt akarod? Nagyon le fogsz fáradni, ha a munkát meg a sulit is csinálod egyszerre.
Hát erre nincs sok esélyed sajnos. Vasárnap már dolgozni sem lehet, pedig a legtöbb diák akkor kereste a legjobb pénzeket, a pótlékok miatt. A te helyzetedben a minimálbér kicsi részét keresnéd, ami épp, hogy esetleg a kajádra elég lenne. Rendes napi 8 órás munkával sem mindenki tud egyedül lakást bérelni, ráadásul neked még érettségid sincs, tehát csak kisegítő munka jöhetne szóba. Kapnál kb. 30-40 ezer forintot, nagyon maximum.
Szerintem próbálj meg kollégiumba költözni, ha nagyon el akarsz menni otthonról, de támogatás nélkül számomra még az is kérdéses, hogy menne-e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!