Mit tehetnék a barátommal?
Figyelt kérdés
Nemrégiben meg halt a barátom édes anyja , ami rettentően megrázta , nem eszik , nem alszik , napi 4 doboz cigarettát elszív és komolyan aggódni kezdek érte . Amikor beszélgetnék vele folyton azt mondja " nekem édes anyám volt a mindenem " semmi mást nem mond . Félek , meg fog őrűlni emiatt . Hogy viselkedjek vele , hogy ne érezze úgy , hogy ő a felelős az anyja haláláért ? Tudok neki segíteni ?2015. aug. 16. 00:03
1/4 anonim válasza:
ne hagyd magara, szeresd es ereztesd vele h ott vagy mindig mellette
2/4 anonim válasza:
Szerintem legyél megértő, próbálj könnyíteni neki, próbáld kicsit elterelni a figyelmét, mutasd neki hogy mindig számíthat rád, állj mellette.
Ennyi információból csak ennyit tudtam írni, azért remélem ha egy kicsit is de segít.
Részvétem.
3/4 anonim válasza:
Barátomnak is nemrég hallt meg egy hozzátartozója. Kocsit maga alatt volt. Ami segített neki, hogy akármennyire is egyedül akart marasni, én nem engedtem befelé fordulni.
4/4 anonim válasza:
Az ido minden sebet begyógyít. Nagyon kedves dolog a részedrol, hogy mellette vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!