Mindenki ilyen puhány lenne?
Adott egy otthoni kondi"terem" ingyen használati lehetőséggel, teljes körű felszereltséggel.
És egyszerűen nem lehet hónapok óta találni egy edzőhavert. Az összes korombeli srác ismerősömet megkérdeztem, sőt, a hölgy ismerősök férjeit is, hiába.
Ennyire puhányak lennének az emberek? Vagy csak velem nem akar együtt edzeni, haverkodni senki?
Már nem tudom, hol találhatnék edzőhavert.
Itt. :D
A legtöbben akik edzenek, azok már ugyanoda mennek vissza akik pedig eddig nem kezdték el, azok később se nagyon fogják.
Itt sem. Sehol sem. Hónapok óta fenn vagyok direkt edzőtárs kereső oldalon, az emberek belájkolják a képeket, de ennél több nem történik.
Kiragasztottam kulturált hirdetést a környékemen, megkértem a helyi sportáruházban,a helyi uszodában, hogy tegyék ki, ahol készségesen ki is tették a faliújságra. Aztán 3 nap múlva le is szedték, ahogy a villanyoszlopokról is.
Már lassan minden faluban stadion épül, de egy sportról szóló hirdetést nem lehet úgy kirakin, hogy ne tüntessék el.
Nevetséges az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!