Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindenki ilyen puhány lenne?

Mindenki ilyen puhány lenne?

Figyelt kérdés

Adott egy otthoni kondi"terem" ingyen használati lehetőséggel, teljes körű felszereltséggel.

És egyszerűen nem lehet hónapok óta találni egy edzőhavert. Az összes korombeli srác ismerősömet megkérdeztem, sőt, a hölgy ismerősök férjeit is, hiába.

Ennyire puhányak lennének az emberek? Vagy csak velem nem akar együtt edzeni, haverkodni senki?

Már nem tudom, hol találhatnék edzőhavert.

2015. aug. 14. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Itt. :D

A legtöbben akik edzenek, azok már ugyanoda mennek vissza akik pedig eddig nem kezdték el, azok később se nagyon fogják.

2015. aug. 14. 20:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Itt sem. Sehol sem. Hónapok óta fenn vagyok direkt edzőtárs kereső oldalon, az emberek belájkolják a képeket, de ennél több nem történik.

Kiragasztottam kulturált hirdetést a környékemen, megkértem a helyi sportáruházban,a helyi uszodában, hogy tegyék ki, ahol készségesen ki is tették a faliújságra. Aztán 3 nap múlva le is szedték, ahogy a villanyoszlopokról is.

Már lassan minden faluban stadion épül, de egy sportról szóló hirdetést nem lehet úgy kirakin, hogy ne tüntessék el.

Nevetséges az egész.

2015. aug. 14. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Hirdesd meg pénzért, be se férsz majd!
2015. aug. 14. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Van olyan hogy edzőtárs kereső oldal?:D
2015. aug. 14. 21:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, van. A vicc, hogy ugyanaz van rajtunk, mint a társkereső oldalakon: elvileg mindenki azért regel fel, hogy, hogy találjon valakit, de senkinek senki nem elég jó... Az emberek sport terén is ugyanolyan idióták, mint az életben.
2015. aug. 14. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Mikor kezdünk? :D
2015. aug. 14. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát nem. Nálam pont fordítva, minden ismerősöm/haverom/barátom hívott már legalább kétszer edzeni velük de én nem mentem. Így összeálltak ők páran. Szóval szerintem csak lenne valaki, csak épp nem találsz. Remélem hamarosan kerül valaki, akivel edzhetsz!
2015. aug. 14. 23:04
 8/9 anonim ***** válasza:
nem értem pedig ez egy tök jó lehetőség
2015. aug. 14. 23:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem keresni se kellett,úgy kérdezték hogy jöhetnek-e edzeni :D
2015. aug. 14. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!