Hogy lehetnék gátlástalan ember, aki simán átgázol mindenkin, leszarja mindenki véleményét?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 20:09
1/8 anonim válasza:
Figyelj, szerintem ne legyél ilyen! Az ilyen embereket nem nagyon szeretik. Viszont, ha a szüleid nem igy neveltek, akkor nagyon nehéz lesz "atvaltoznod".
Egyébként pedig, ha tényleg nem veszed fel azt, amit az emberek mondanak, akkor talán így.
2/8 anonim válasza:
Erzéketlen akarsz lenni?!A gátlástalan emberek érzelem nélküliek, mert sok keménységen átmentek, talán nem is érzik át a tetteiket!
4/8 A kérdező kommentje:
fiú
2015. júl. 27. 20:49
5/8 A kérdező kommentje:
de sztem esélytelen hogy én ilyen legyek
2015. júl. 27. 20:50
6/8 anonim válasza:
Egy sima "leszarom gomb" kifejlesztése meghozhatja a vágyott döntési szabadságfokot hosszabb távon. Ha többeket magadra haragítasz, hamar egyedül leszel ellenük, és hát senki se rád fogadna olyankor. Sokkal jobb a valódi morális fölény, amikor higgadt együttműködő vagy, és az offenzív idiótáknak is próbálsz segíteni, hogy felébredjenek maguk teremtette, valóra vált rémálmukból, és kezdjenek el élni végre.
7/8 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Részben nevelés hozza létre viszont nagyobb részben az üzleti élet teremtménye.
8/8 anonim válasza:
Én is próbálok ilyen "leszarom típus" lenni.. De akinek nem ilyen a természete egy szintet eltud benne érni de nem tudja sokáig fent tartani a látszatot. Előbb utóbb meg fog törni ez az álca és utána 3-szor rosszabb lesz mert akiken átgázoltál lelkiismeret furdalásod lesz miattuk.. Ne gázolj át senkin csak szard le ha piszkálnak (már ha piszkálnak és emiatt szeretnél ilyen lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!