Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék gátlástalan...

Hogy lehetnék gátlástalan ember, aki simán átgázol mindenkin, leszarja mindenki véleményét?

Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem ne legyél ilyen! Az ilyen embereket nem nagyon szeretik. Viszont, ha a szüleid nem igy neveltek, akkor nagyon nehéz lesz "atvaltoznod".

Egyébként pedig, ha tényleg nem veszed fel azt, amit az emberek mondanak, akkor talán így.

2015. júl. 27. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Erzéketlen akarsz lenni?!A gátlástalan emberek érzelem nélküliek, mert sok keménységen átmentek, talán nem is érzik át a tetteiket!
2015. júl. 27. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2015. júl. 27. 20:26
 4/8 A kérdező kommentje:
fiú
2015. júl. 27. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:
de sztem esélytelen hogy én ilyen legyek
2015. júl. 27. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy sima "leszarom gomb" kifejlesztése meghozhatja a vágyott döntési szabadságfokot hosszabb távon. Ha többeket magadra haragítasz, hamar egyedül leszel ellenük, és hát senki se rád fogadna olyankor. Sokkal jobb a valódi morális fölény, amikor higgadt együttműködő vagy, és az offenzív idiótáknak is próbálsz segíteni, hogy felébredjenek maguk teremtette, valóra vált rémálmukból, és kezdjenek el élni végre.
2015. júl. 27. 23:34
 7/8 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Részben nevelés hozza létre viszont nagyobb részben az üzleti élet teremtménye.
2015. júl. 28. 00:53
 8/8 anonim válasza:
Én is próbálok ilyen "leszarom típus" lenni.. De akinek nem ilyen a természete egy szintet eltud benne érni de nem tudja sokáig fent tartani a látszatot. Előbb utóbb meg fog törni ez az álca és utána 3-szor rosszabb lesz mert akiken átgázoltál lelkiismeret furdalásod lesz miattuk.. Ne gázolj át senkin csak szard le ha piszkálnak (már ha piszkálnak és emiatt szeretnél ilyen lenni)
2015. aug. 11. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!