Mennyit gondolkodtál ma?
Ez nagyon kockán fog hangzani.De ma egesznap The Wicher 3 The Wild Hunt
Ot telepitettem meg szarakodtam vele.Nagxon bonyolult.
Rengeteget, vagyis nem éppen egy olyan gondolkodásfolyamat volt ez, ami előrevisz... épphogy iszonyatos görcsöket okozott bennem... :(
Azon gondolkodtam, hogy mennyire rohadtul nem vagyok képes másokhoz igazodni. Hogy mennyire türelmetlen, magamba forduló, agresszív tudok lenni. Vagyis lennék, ha nem fojtanám el. És hogy mennyire be tudok képzelni magamnak bizonyos helyzeteket...
Kisgyerekkel foglalkoztam, napoztam, olvastam, túráztam. A végére tiszta idegroncs lettem és üvölteni tudnék. Na jó, már nem. De lehet, hogy visszamegyek a túra helyszínére és ott fogok üvöltözni, hisz ott nincs senki, akit zavarna, de legalább kiadom magamból.
Sokat. Leginkább azon, hogy két vasat hogy lehetne egymáshoz hegeszteni. Meg persze voltak egyéb dolgok is természetesen.
Milyen döntést hoztam? Még semmilyent, de alakulóban van.
Egyébként reggel felkeltem, kimentem több építkezésre, ott okoskodtam, aztán délután irodában voltam, utána bevásároltam és hazajöttem. Itthon ettem, és neteztem egészen mostanáig. Lassan megyek aludni.
Jó szar nap volt és szerintem a holnapi még szarabb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!