Mennyit gondolkodtál ma?
Azon gondolkodtam, mennyire jó lenne szeretni, és szeretve lenni. Elképzeltem rengeteg lehetséges helyzetet, amiben ez megnyilvánul. Nehéz volt hozzá képzelni egy lányt, mert jelenleg nincs olyan, akivel ez összejöhetne. Volt lehetőségem gondolkodni, egész nap dolgoztam egy hűvös irodában, de elég monoton, egyhangú feladatokat végzek. Azért mindig belegondolok, hogy tanulni azt megérte :)
Döntést az én esetemben nem lehet hozni, sajnos ez nem döntés kérdése. De arra jutottam, hogy nem is vagyok annyira szerencsétlen, csomó fiú van (ezen az oldalon is), aki ilyen idős korára még nem is volt nővel, én pedig már több kapcsolaton is túl vagyok, és mégsem váltam nőgyűlölővé. Sőt, imádom a legtöbb lányt :D Ez most egy szerencsétlen időszak, amin túl kell esni, aztán majd egy lány karjaiból nevetve gondolok vissza ezekre a hetekre, hónapokra. Aztán letelt a munkaidőm, és siettem ki a villamoshoz, hogy elérjem a HÉV-et. :)
21/F
Sajnos nincs olyan,hogy ezt ki tudnám kapcsolni,mindig kattogok valamin.
Ezért szeretek sokat aludni,az az egyetlen,amikor nem kell,mert még berúgni se tudnék.
12: I know that feel bro.
A kutatás engem is érdekel szinte minden téren, viszont programozni lusta vagyok megtanulni, a hello world nél tartok, pedig bitos érdekes egy elfoglaltság lehet, de nekem elég unalmas elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!