Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a verekedős...

Mit gondoltok a verekedős lányokról?

Figyelt kérdés

Évek óta küzdő sportol és meg tud verni egy fiút is akár. Egyébként normális meg minden, de ha piszkálják egyből odaüt.

A nemedet is légyszíves írd oda!

2015. aug. 5. 15:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
Vicces, mikor ti harcművészek, akik havi 10 ezerért jártok a pénzéhes szenszejetekhez levegőt puhítani, megkérdőjelezitek a küzdősportolókat, miközben százszor erősebbek, és jobban megvédik magukat, a 20 éve karatézó is össze pisálja magát mikor 3 percet kell küzdenie egy 3 éve bokszolóval!
2015. aug. 6. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Vicces, hogy azt hiszed hogy közöm van a karatéhoz vagy bármilyen levegőcsapkodáshoz, de ugye tudod hogy a bokszoló összehugyozza magát ha bekap egy ütést?Főleg aki ahhoz van hozzászokva hogy csak a puha kesztyűbe kapja a nagyobb ütéseket éveken keresztül.
2015. aug. 6. 13:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát pont hogy azok, meg a többi bokszosok bírják a legjobban, életedben semmit nem űztél, csak tuti valami nyomorék vagy, aki ezzel akar feloldozást keresni hogy ne menjen el edzésre, hanem otthon dögöljön! Amúgy is, egy alap ember miért bírná jobban az ütést, mint egy kisportolt, kiképzett bokszoló ? Hidd el, nem olyan puha az a kesztyű, 2 közepes-nagyobb után könnyen vérzik az orrod, egy meccsen szétverik a fejed rendesen, te meg maximum a cod-ban kapsz pofont! :)
2015. aug. 12. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:

13. Na akkor veled is felesleges vitázni,nem vagy rá képes :/ Te is tudod hogy nem tudsz érvelni rendesen és ezért a személyemet támadod annak ellenére hogy nem tudod ki vagyok,próbálsz felülkerekedni rajtam azáltal hogy sértegetsz és alaptalanul fröcsögsz nekem :) Erre nem kell reagálnod,sajnos ilyen alacsony intelligencia szinted,de ha tanulsz,művelődsz javíthatsz rajta pluszba még illemet is tanulhatsz ha ügyes vagy

Tudom milyen egy 12 unciás bokszkesztyű,bokszoltam régebben,és tudom hogy semmit se ér utcai verekedésbe az a fájdalomküszöb,az erőemelő nagy súlyok megemeléséhez van hozzászokva a bokszoló meg a kesztyű ütőerejéhez.

Alap ember?:) Jó hát hívjuk így,de ki beszél "alap emberről"?Egy tapasztalt utcai harcos vs bokszoló esetében esélye se lenne a bokszolónak.

"2 közepes-nagyobb után könnyen vérzik az orrod" Én múltkor megvakartam az orrom és felsértettem és elkezdett vérezni,bármitől tud vérezni az orr,ha vastag szivacskesztyűbe ütöd az ember orrát akkor is el tud törni és vérezni fog....

És igen szétverik,de 15-20 ütés kell minimum hogy szétverjenek valakit,kivéve ha kiütőpontot talál el,de az megint más.

Tőlem aztán mondhatod a hülyeséged,nem nagyon érdekel,csodálom hogy képest voltam válaszolni neked,nem szokásom lealacsonyodni az ilyenekhez :)

"csak tuti valami nyomorék vagy, aki ezzel akar feloldozást keresni hogy ne menjen el edzésre, "

2015. aug. 12. 22:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs baj azzal, ha egy lány erős, tud és ha kell, mer is ütni, de az nem jó, ha nem tud magán uralkodni. Az, hogy "piszkálják", egy elég széles skála, meg az is, hogy "odaüt". Ebből nem lehet igazán messzemenő következtetést levonni.
2015. aug. 20. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért mert te ezt kitaláltad hülyegyerek, nem így van, vannak tapasztalataim, személyes, és ismerőseimtől is, nem álmodom őket mint te!
2015. aug. 20. 15:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Álomnő lenne, tanulnék tőle 1-2 rúgást:) /35F/
2017. máj. 27. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!