Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért számít bajnak, ha...

Miért számít bajnak, ha valaki telefonon netezik, meg fotózgat nyaraláson?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába teszem, mert legtöbbször kamaszok csinálják.

Mások meg leszólják, hogy nyaraláson miért a telefonját nyomkodja. De miért? Mit csináljon pl a tengerparton napozás közben? :D

2015. júl. 29. 20:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit foglalkozol azzal, hogy más mit szól? Pláne nyaraláson, ahol a többi nyaralóval jó eséllyel nem is találkozol soha többet.
2015. júl. 29. 20:42
 2/19 anonim ***** válasza:
83%

Nyaralni megy, nem telefonozni.

Felfordulok a csomó kisgyerektől, amikor nyaraláson is azt a szart nyomkodják. Kilépnek a gép és a Facebook elől, majd folytatják kint.

Napozás közben szépen pihensz, és nem telefonozol, mert úgy barnulsz le, hogy lesz rajtad egy szép fehér telefon nyom.

2015. júl. 29. 20:43
 3/19 A kérdező kommentje:
Mit pihenjek? Komolyan feküdjek egész nap csukott szemmel? Halál unalmas. :D
2015. júl. 29. 20:45
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
fészbukozz kicsim az a legfontosabb az életedben, tedd ki a pitsád, mutass csöcsöt, kacsaszájat és király vagy neked álla a világ. semmi nem lényeges ami nem a fészbukon történik, tested azért van, hogy emésszél és sz.rjál, kezed azért van, hogy a telót nyomkodd amit megvettetek részletre mert csórók vagytok.
2015. júl. 29. 20:52
 5/19 A kérdező kommentje:

Nem szoktam én személyszerint magamról képet feltenni, max a helyről ahol vagyok :) Ha néha mégis, az sem pózolós-kacsaszájas. Fürdőruhában van az ember a strandon, miért baj hogy ott "kiteszi mindenét"?? :DDD A telómon pedig a párommal beszélgetek, mert nagyon hiányzik olyankor, illetve olvasok valami könyvet. Ja, és saját pénzből vettem, nem részletre.

Nem tudom, a felnőttek miért gondolják, hogy egy gyereknek élmény, ha leültetik egy napágyra és üljön egy helyben szépen...

2015. júl. 29. 20:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Menjen fürödni, beszélgessen másokkal, ne a telefont nyomkodja.
2015. júl. 29. 21:16
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, le sem szarják a te dolgaidat, senkit sem érdekel, netezzél csak.
2015. júl. 29. 21:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ez a hatalmas probléma a mai kölykökkel, hogy nektek minden baromi unalmas, ami nem számítógép, laptop, tablet, vagy okostelefon, esetleg tévé.

Elolvasni egy könyvet, röplabdázni, elgondolkodni az élet dolgain, esetleg beszélgetni, ismerkedni, figyelni az embereket, fényképeket csinálni (NEM a facebookra...), fagyizni, hambizni, sétálni, kagylókat gyűjteni, homokvárat építeni, zenét hallgatni... ezer meg egy millió dolgot lehet csinálni a tengerparton. Érdekes, hogy 10-20 éve még tudtak az emberek boldogan és felszabadultan nyaralni, nem egyik töltőtől a másikig rohanni, hogy működjön az okostelefon, mert különben belehalnak az unalomba...

Ha egy kicsit megtanulnátok észrevenni a VALÓDI értékeket a világban, akkor nem unatkoznátok.

És nem, egyáltalán nem vicces, inkább baromi szomorú, hogy ennyire buta, igénytelen kis korcsok a mai gyerekek, hogy megdöglenek, ha három percig nem nyomkodhatják a telefont meg a tabletet.

2015. júl. 29. 21:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként hihetetlenül pofátlan vagy, a szüleid drága pénzért elvisznek nyaralni, okostelefont vesznek neked, fizetik mindenedet, és még van pofád panaszkodni. Gratulálok.
2015. júl. 29. 21:46
 10/19 anonim ***** válasza:
51%

1) gyökerek

2) én annó telefon nélkül is halálra untam magam csak szülőkkel a strandon már tizenévesen

3) senkinek semmi köze hozzá, mit csinálsz napozás közben

2015. júl. 29. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!