Miért számít bajnak, ha valaki telefonon netezik, meg fotózgat nyaraláson?
Azért ebbe a kategóriába teszem, mert legtöbbször kamaszok csinálják.
Mások meg leszólják, hogy nyaraláson miért a telefonját nyomkodja. De miért? Mit csináljon pl a tengerparton napozás közben? :D
Nyaralni megy, nem telefonozni.
Felfordulok a csomó kisgyerektől, amikor nyaraláson is azt a szart nyomkodják. Kilépnek a gép és a Facebook elől, majd folytatják kint.
Napozás közben szépen pihensz, és nem telefonozol, mert úgy barnulsz le, hogy lesz rajtad egy szép fehér telefon nyom.
Nem szoktam én személyszerint magamról képet feltenni, max a helyről ahol vagyok :) Ha néha mégis, az sem pózolós-kacsaszájas. Fürdőruhában van az ember a strandon, miért baj hogy ott "kiteszi mindenét"?? :DDD A telómon pedig a párommal beszélgetek, mert nagyon hiányzik olyankor, illetve olvasok valami könyvet. Ja, és saját pénzből vettem, nem részletre.
Nem tudom, a felnőttek miért gondolják, hogy egy gyereknek élmény, ha leültetik egy napágyra és üljön egy helyben szépen...
Pontosan ez a hatalmas probléma a mai kölykökkel, hogy nektek minden baromi unalmas, ami nem számítógép, laptop, tablet, vagy okostelefon, esetleg tévé.
Elolvasni egy könyvet, röplabdázni, elgondolkodni az élet dolgain, esetleg beszélgetni, ismerkedni, figyelni az embereket, fényképeket csinálni (NEM a facebookra...), fagyizni, hambizni, sétálni, kagylókat gyűjteni, homokvárat építeni, zenét hallgatni... ezer meg egy millió dolgot lehet csinálni a tengerparton. Érdekes, hogy 10-20 éve még tudtak az emberek boldogan és felszabadultan nyaralni, nem egyik töltőtől a másikig rohanni, hogy működjön az okostelefon, mert különben belehalnak az unalomba...
Ha egy kicsit megtanulnátok észrevenni a VALÓDI értékeket a világban, akkor nem unatkoznátok.
És nem, egyáltalán nem vicces, inkább baromi szomorú, hogy ennyire buta, igénytelen kis korcsok a mai gyerekek, hogy megdöglenek, ha három percig nem nyomkodhatják a telefont meg a tabletet.
1) gyökerek
2) én annó telefon nélkül is halálra untam magam csak szülőkkel a strandon már tizenévesen
3) senkinek semmi köze hozzá, mit csinálsz napozás közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!