Mondik Noémi hogyan került be a közéletbe?
Figyelt kérdés
Jók a képei, de magyarországon minden második ember művésznek érzi magát(és van köztük sok tehetséges is). Az index és a Ki mit tube mégis valahogy őt találta meg.
Szerintem a közéletbe családi kapcsolatokon vagy egyéb ismerősökön keresztül juthatott be.
2015. júl. 29. 16:52
2/7 anonim válasza:
Mért irigykedsz rá? Fölrakta tumblr-re a képeit, sok embernek tetszett, ezért később az online média (444.hu, index) is "felfedezte". Szerintem sok ember van a médiában, közéletben, politikában, aki tényleg semmit nem tett le asztalra, de ő pont nem ez a kategória.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, de hála a Ki mit tube os performance ának mindenki utálja őt, szóval mindegy is.
Nem győzi gyűjteni a diszlájkokat.
4/7 anonim válasza:
A ki mit tube előtt megnyert a munkáival valami nevenincs pályázatot.
6/7 A kérdező kommentje:
Éreztem, hogy van valami gond.
2015. aug. 23. 22:53
7/7 anonim válasza:
Be lett futtatva, ahogy a legtöbb kamusztár. Az elég sokmindent elárul mindenesetre, hogy a legalja hulladék zsindex meg a 444 tudta csak őt benyomni, a kicsit is nívós mecénások messzire elkerülték. Aki kicsit is ismeri ezeket a szánalmas viccoldalakat, az már meg se lepődik, hogy őt találták meg..."zsák a foltját"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!