Ki a fütty az a Mondik Noémi?
Egész tehetséges, de azzal a videóval csak magának ártott. Legalább ne káromkodott volna.
Hát többet tett le az asztalra, mint te Kérdező.
Én nagyon bírom a stílusát, szellemes kis "rajzait".
Az a baj ebben az országban, ha valaki fiatal és ki meri nyitni a száját, ráadásban még lány is, na akkor neki csak kuss van, meg "jajkiafaszomez". Közben tömegek rajonganak igénytelen zenéért, filmekért, művészetnek csúfolt giccsért.
Első három válaszadó, köszönöm a válaszaitokat, ebből már egy komplexebb képet tudtam alkotni a hölgyről.
Utolsó válaszoló:
Köszönöm, hogy így látatlanban, ismeretlenben is nulláztad a munkásságomat. Egy igazi látnok vagy!
Bár belátom, hogy a paintművészet nívós ágához képest csak egy senki vagyok. Szomorúsággal tölt el életem, melyet az internet és a youtube világán kívül élek, hisz az semmi és mulandó. Talán ha két kanapém lett volna...
Remélem sok hasznos életbölcselettel látod még el a világot.
#4-es te aztán honnan a rákból veszed, hogy a kérdező mit tett le, vagy mit nem tett le az asztalra? honnan tudod, hogy nem pont egy szívsebésszel van dolgod, vagy bárki olyannal, aki kiköpi a tüdejét is a munkában, míg a Noémike pait brush-al firkálgat?
azt sem értem, hogy miért kellett bunkóznod a kérdezővel, ő csak fel tett egy kérdést, nem is mondott semmi rosszat a Noémiről. megkérdezte ki az. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!