Mondik Noéminek a rajzai tényleg olyan nagy művészi értékkel bírnak? Tehetséges?
Én nem igazán tudom ezt eldönteni. nekem csak egy ügyesen rajzoló lány képeinek tűnnek. teljesen átlagosak, semmi különleges tehetséget nem látok benne. viszont ilyeneket olvasok róla, hogy "egyedülálló", "világszínvonalú"...
mondani való terén sem mond semmi újat, és még csak nem is rejtett az a mondanivaló.
persze én nem értek hozzá, azért kíváncsi lennék, egy szakértő mit gondol a műveiről. meg természetesen a ti véleményetek is érdekel.
Ma már a művészet az amit a plebsz nem ért. Nézd csak meg milyen képeket adnak el millió dollárokért.
Ennek a csajnak a rajzai nekem is olyan 'jó, jó, ügyes de mi ez a nagy hűhó körülötte?' kategóriába esnek. De hát mit értek én a művészethez?
Rákerestem és bejött ez:
Nem azért, de nem néz ki jól és mi? Paintben bohóckodik? Vannak ezerszer jobb pixelművészek mint ő... Ehhez képest egy beképzelt kis puncinak tűnik.
Ha vannak normális művei, akkor linkeljetek valamit, mert kíváncsi vagyok.
Amúgy ki a bánat ez a nő? Nem élek Magyarországon, de életmben nem hallottam a hatalmas művésznőről. Az interneten annyit találtam, hogy valami coolsági versenyt nyert. De az mi? Csak így odadobják vaakinek, hogy te cool vagy? Mert azért az a paintes cucc annyire nem nagy szám, másrészt ha olyan híres lenne, valószínű már hallottam volna róla.
Egyedül azt tudom elképzelni, hogy valakinek a valakije a hölgyemény. Már csak ránézésre is a tipikus okostojás, "művész" liba, aki most haaatalmas művésznek van kikiáltva, pedig csak valami öncélú szart művel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!