Miben vagy tehetséges?
Figyelt kérdés
Én nagyon jól főzök.A család és ismerőseim szerint még a nagyit is lepipálom.
És nagyon szépen horgolok.:D
22N
2014. aug. 14. 13:39
1/16 Firedoom válasza:
Seperc alatt felidegelek barkit :D 17/f
2/16 anonim válasza:
Verseket és dalszövegeket írok, városi versenyen 1. lettem, országoson 23. :)
3/16 anonim válasza:
Az idgesítésben, másokat akaratlanul és könnyen megbántok. A személyiségem mások számára rejtély. A logikám átlagon felüli, de ezt ellensúlyozza a borzalmas memóriám, a mai világban ez csodának számít: reál beálitottságú vagyok,
4/16 anonim válasza:
Kreatív vagyok, jól fogalmazok. Az agyam másként működik, mint az átlagembereké, képes vagyok összefüggéseket találni dolgok között gyorsan. Ezért tartok ott, ahol tartok.
Meglátom azt, amit mások nem, pl. ahogy összeállnak a vonalak, számok, ezért szépen tudok pl. rajzolni, hímezni.
Azt hiszem, ennyi.:)
27N
7/16 anonim válasza:
Én jól tudok rajzolni, jó vagyok a kémiában, szeretem a pszichológiát... Várjatok csak? Rájöttem valamire! Én leszek Dr. Hannibal Lecter :D :D
8/16 anonim válasza:
Kedves hatos :D Ha ikrek lennénk, akkor el kéne kerülnünk egymást, mert úgy sejtem, hogy magamat nagyon feltudnám idegesíteni. :D
9/16 anonim válasza:
Hihetetlen módon tudok embereket befolyásolni, magam sem tudom, hogyan. :D
10/16 anonim válasza:
Sminkelésben, amerikai versenyt is nyertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!