Miben vagy tehetséges?
Én nagyon jól főzök.A család és ismerőseim szerint még a nagyit is lepipálom.
És nagyon szépen horgolok.:D
22N
Sajnos még nem derült ki, vagy csak én így belülről nem látom.
22f
Nehéz kérdés. Azt hiszem kitartásban bárkit lepipálk. Ami persze nem nagy szám, de ha jobban belegondolsz biztos van valami a a gyakorlat tedzi a mestert mondásban, és én nem adom fel, mert utálok elbukni.
Persze vannak dolgok, amikre képtelen vagyok, azokat nem is erőltetem. :)
Ami kocsi korom óta látszik, hogy erősen reál beállítottságú vagyok, a matek és kémia mindig gyakorlás és tanulás nélkül ment jóformán. 18 éves lányként ez elég ritka. :)
Hamar meglátom az olcsó hazugságokat. Vegyünk néhány példát:
3-mas: az idegesítés és a megbántás különböző fogalom, akaratlanul pedig egyik sem konstruktív eléggé ahhoz hogy tehetségnek lehessen gúnyolni, maximum tünetnek.
4-es: ha kreatív lenne, irtózna a gondollattól, hogy az átlagember valamiféle egyetemes etalon, vagy akár viszonyítási alap (horror vacui). Zárójelben az összefüggés-teszt házi feladatnak, de ha mire ezt elolvasta, még nem ért össze, akkor az utolsó állítás is merőben cáfolható.
5-ös: ha lenne kit, nem ide sikoltanád a magányodat merő hiúságból.
A saját hozzászólásom: valójában nem látom meg hamar az olcsó hazugságokat. Csak azt látok. Nagyon, nagyon kevés kivétellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!