1/6 anonim válasza:
Az, hogy képesek ilyen provokatív kérdéseket írni :)
2/6 schocko válasza:
Semmi. Szerintem a minden körülmények között légy szerény elvárás sem jobb, mert az csak a gyengéket vigasztalja és nem sarkallja őket nagyobb erőfeszítésre...Persze lehet, valakinek már a nem szerény is beképzeltnek tűnik, mert nem azt várnánk el tőle...
4/6 anonim válasza:
Azt hiszik hogy többet értek el az életben, mint ami; a beképzeltség csak megnehezíti a kommunikációt hosszú távon, semmi haszna.
5/6 anonim válasza:
Felsőbbrendűség érzéssel szokott társulni. Ha egy ember folyamatosan azt kommunikálja feléd, hogy jobb nálad az nem vált ki az emberek többségéből pozitív érzéseket. Én azt szoktam mondani a pusztán egoistákkal semmi gond, én is az vagyok. Ha azonban az énközpontúságod már másokra tukmálod az már problémás.
6/6 anonim válasza:
Más amikor valaki magabiztos és más mikor beképzelt. Ha jogosan vágsz fel valamire de azt illemmel teszed azzal semmi baj. Viszont ha pofádat mindenki képébe belenyomod hogy ki is vagy te az már elég idegesítő és visszataszító. Főleg ha nincs mögötte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!