Baj ha "nem tudom elfelejteni"az exem, mit tegyek?
18 éves vagyok.Már vagy 2 éve nem is láttam,amióta nem vagyunk együtt,nem érzem magamat szerelmesnek belé,se azt hogy hiányzik,egyébként is egy hülye voltam a "kapcsolatunk" alatt is,hogy egyáltalán vele kezdtem,jóval idősebb nálam(na azért nem ilyen 30 év korkülönbségre kell gondolni,10 évvel idősebb,nálam,persze ez is nagyon durva visszagondolva,de akkor nagyon hülye és elvakult voltam,én is tudom,tehát nem erről kérek véleményeket.
Ő persze csak szexet akart(mit is akarhatott volna ennyi korkülönbséggel),ez persze kiderült,nem feküdtem le vele,vége lett...
Most úgy érzem szerelmes vagyok másba,úgy néz ki ő is belém viszont sokszor gondolok az exemre,jut eszembe,meg olyanok hogy jó volt vele,bár ilyenkor le is szidom magam hogy"mit gondolsz te,persze,jó volt vele a felszínen,a látszat kedvéért,de mégis hány év volt köztetek,meg ő csak szexet akart tőled,de mégis időről időre gondolok rá,nosztalgiázok róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!