Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom elfelejteni az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni az exem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 hónapja szakítottam a barátommal akivel majdnem 2 évig voltunk együtt. Azóta lett egy új párkapcsolatom..ha egyáltalan párkapcsolatának lehet ezt nevezni. Nem érzem jól magam az új "szerelemben". Hiányzik az exem államdóan rá gondolok. Azt hittem majd az idő segít de nem. Vissza kellene szereznem vagy felejtsem el?

#Szeremem
2015. júl. 19. 00:03
 1/6 opened paradise ***** válasza:

Ha ez a jelenlegi ennyire nem megy és így tekintesz rá,akkor ezt így is,úgy is hagyni kéne.

Aztán max felveheted vele a kapcsolatot,de ne remélj. Nyilván annak is vége lett valamiért

2015. júl. 19. 00:08
 2/6 anonim válasza:

Sajnos énis voltam már ebben a cipőben. Mi akkor már vagy egy éve lehettünk külön mikor ezt kezdtem érezni, és nagyon rossz volt..

Én nem mertem lépni, nem kerestem, gondoltam h ha ő is így érez akkor csak felveszi velem a kapcsolatot, de nem tette.. Kellett vagy 3 év míg 100%ban elfelejtettem. Ezt te tudhatod, hogy végül is hgy lépsz vele kapcsolatban, de ha nem jó a mostani kapcsolatod, akkor inkább szakíts vele, mert nem tudod igy megadni neki azt, amire vágyhat.

2015. júl. 19. 00:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Valóban hagynom kellene csak sajnalom..főleg hogy ő meg úgy oda van. Persze jól érzem magam vele de ennyi nagyon jo baratságból lett ez ami most van és ő akarta nagyon én meg hagytam magam sodródni az árral és ez lett belőle. Az exemmel meg én szakítottam egy eleg bonyolult dolog miatt de már százszor megbántam
2015. júl. 19. 00:12
 4/6 anonim válasza:

Sajnálod ha ott hagyod...

és most nem sajnálod, hogy egy hazug szerelemben van?

2015. júl. 19. 00:21
 5/6 opened paradise ***** válasza:
Minnél tovább folytatod,annál rosszabb lesz neki a végén.
2015. júl. 19. 00:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem az a kerdes hogy a mostanival mit csinaljak de mindegy a rosszindulatot a génekbe van kódolva..
2015. júl. 19. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!