Vannak olyan fiatalok, akik szeretnek verseket írni? Ti írtatok már verset?
Próbáltam de nem mindig jött össze. Voltak amik jól sikerültek voltak amik kevésbé. Sajna valahova eltűntek. Most megint szeretném elkezdeni, de nincs ihlet. Néha csak úgy spontán jönnek a rímek, de egy épkézláb verset nem tudnék már összeszedni..
17/f
Én aktívan írok verseket. Idén májusban kezdtem, igazából csak poénból, azonban meglepődtem magamon, hogy mennyire gördülékenyen jönnek a rímek, és a sorok szótagszáma is mennyire illeszkednek egymáshoz. Mindig arról írok amit gondolok, illetve amit érzek. Nem szeretem a sablonos tájverseket, ünnepverseket, altatókat, meg a nagyon nyálas szerelmes verseket. A verseimben én magam vagyok benne, szerintem ez a lényeg. Mások visszajelzéséből mindig azt veszem ki hogy nem csinálom rosszul, nem egy ismerősöm mondta például, hogy semmivel nem különbek a verseim a nagy költőéktől, ami számomra nagyon jól esett, illetve ösztönzött arra, hogy folytassam az írást.
18/F
Itt olvashatsz verseket, és felteheted a tieidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!