Milyen, egyedi "jelképes" ajándékot javasoltok Fiam esküvőjére? Szeretnék valami "apróságot", örök emléket adni nekik, de az az egyetlen épkézláb ötletemet /kristály pezsgőspoharak a fiatalok nevével/ lenyúlta a keresztanyja. Ötletek?
Anyósom keramikus, ő csinált egy vázát, amin a keresztnevünk, és a dátum van. Csak akkor láttam meg, amikor az étterembe értünk, ott volt az asztalon, hogy beletehessem a csokrom.
Nagyon meghatódtam, örültem neki.
5 éve volt az esküvő, de jó ránézni arra a vázára. Azt sűrűbben látom, mint a fotóalbumot.
Köszi a válaszokat, a herendi jó ötlet, bár inkább Zsolnay lenne, ha így döntök, mert Pécsen laknak. A karikatúra nekik nem jönne be az biztos. Az 1 milla felejtős, mert egyrészt nincs 1 millám, másrészt nem pénzt akarok adni.A váza jó ötlet, pár éve anyósom 75. szülinapjára illetve egy kolléganőmnek búcsúajándéknak készítettem egyedi festett, vázát, nagy siker volt mindkettő. Lehet, hogy ilyen megoldás lesz. A pofon nem vicces, bár remélem nem gondoltad komolyan.
További ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!