Melltartó. Felvenni vagy nem venni?
Szeretném ha leírnátok a véleményeteket arról, hogy mennyire elfogadható, ha egy lány nem hord melltartót, abban az esetben ha például a kosárméret B vagy kisebb, a körméret meg 85 vagy kisebb?(és a felső nem látszik át)
Provokatív, szemérmetlen, vagy teljesen normális?
Nők és férfiak válaszát egyaránt várom.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
Kedves 8-as hozzászóló: ha teheted, a jövőben inkább több időt szánj a szövegértésre, mert én egy szóval sem említettem a méreteimet, csak annyit hogy az ezekkel vagy ennél kisebb méretekkel rendelkezők esetében várom a véleményeket, és ha hozzászólsz valamihez legalább egy alapszinten illene képben lenni a témában, például jelen esetben a melltartó méretezésekkel.
#8-as: én nem szoktam melltartót hordani, csak egészen kivételes esetekben, és nem zavar, ha átlátszik a bimbóm.
Az, hogy mi a közönséges, azt a hsz-edben már bemutattad...
A véleményed teljesen hidegen nagy, nem kívánok sem neked, sem a hozzád hasonló szikkadékoknak megfelelni.
Jézusom 8-as válaszoló, te aztán jó nagy bunkó vagy, 175 centi vagyok és 63 kiló, egy kicsit sem kövér, de ha egyszer ekkora körméret kell, akkor ekkora kell, ettől még nem vagyok (vagyunk) hájasak, kövérek.
2-es voltam, 85-ös körmérettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!