Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melltartó. Felvenni vagy nem...

Melltartó. Felvenni vagy nem venni?

Figyelt kérdés

Szeretném ha leírnátok a véleményeteket arról, hogy mennyire elfogadható, ha egy lány nem hord melltartót, abban az esetben ha például a kosárméret B vagy kisebb, a körméret meg 85 vagy kisebb?(és a felső nem látszik át)

Provokatív, szemérmetlen, vagy teljesen normális?

Nők és férfiak válaszát egyaránt várom.

2015. júl. 23. 19:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)

Kedves 8-as hozzászóló: ha teheted, a jövőben inkább több időt szánj a szövegértésre, mert én egy szóval sem említettem a méreteimet, csak annyit hogy az ezekkel vagy ennél kisebb méretekkel rendelkezők esetében várom a véleményeket, és ha hozzászólsz valamihez legalább egy alapszinten illene képben lenni a témában, például jelen esetben a melltartó méretezésekkel.

2015. júl. 23. 22:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Apropó közönséges...az átütő mellbimbóknál is közönségesebb az, mikor valaki teljesen ismeretlenül ilyen stílusban válaszol egy szimpla kérdésre.
2015. júl. 23. 22:20
 13/19 anonim ***** válasza:

#8-as: én nem szoktam melltartót hordani, csak egészen kivételes esetekben, és nem zavar, ha átlátszik a bimbóm.

Az, hogy mi a közönséges, azt a hsz-edben már bemutattad...

A véleményed teljesen hidegen nagy, nem kívánok sem neked, sem a hozzád hasonló szikkadékoknak megfelelni.

2015. júl. 23. 23:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem hozzátartozik az illemhez,pl múltkor úgy alakult,hogy melltartó nélkül kellett elmennem dolgozni,zavart kicsit, de fontosabb helyekre anélkül menni,úgy nem szeretek,és nem is akarok, az persze más,mikor mondjuk olyan helyre megyek,amikor mindegy,pl barátnőkkel kiülni pl valahova.
2015. júl. 23. 23:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Jézusom 8-as válaszoló, te aztán jó nagy bunkó vagy, 175 centi vagyok és 63 kiló, egy kicsit sem kövér, de ha egyszer ekkora körméret kell, akkor ekkora kell, ettől még nem vagyok (vagyunk) hájasak, kövérek.

2-es voltam, 85-ös körmérettel.

2015. júl. 24. 00:31
 16/19 anonim ***** válasza:
nyáron csak akkor hordok, ha nagyon muszáj. kis mellhez teljesen felesleges szerintem, más véleménye pedig nem érdekel. a kényelmemet nem áldozom fel azért, mert szinte mindenki hordja. ha már ilyen kicsire sikeredett a mellem, legalább ennyi jó legyen benne:)
2015. júl. 24. 11:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem a legkevésbé sem zavar, ha egy nőn nincs melltartó. Ha szép melle van, akkor kifejezetten örülök is neki.
2015. aug. 4. 02:57
 18/19 anonim ***** válasza:
én már egy ideje nem hordok, B-s melleim vannak és sokkal jobb így :)
2015. okt. 17. 18:39
 19/19 anonim ***** válasza:
jól esik a férfi elmének ezeket a sorokat olvasni
2015. okt. 17. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!