Melltartó. Felvenni vagy nem venni?
Szeretném ha leírnátok a véleményeteket arról, hogy mennyire elfogadható, ha egy lány nem hord melltartót, abban az esetben ha például a kosárméret B vagy kisebb, a körméret meg 85 vagy kisebb?(és a felső nem látszik át)
Provokatív, szemérmetlen, vagy teljesen normális?
Nők és férfiak válaszát egyaránt várom.
Én 24 éves vagyok, 85 A/B mérettel, melltartótól függ, de mondhatjuk, hogy nem tartozom a nagymellű kategóriába. Ettől függetlenül a helyükön vannak, nem lógnak, általában mégis hordok melltartót. Olyan egyszerű oknál fogva, hogy zavar, ha átütnek a mellbimbóim. Az olyan ruháknál, ahol van egy beépített mellrész, szivacs, vagy vastagabb az anyag, pánt nélküliek, nem szoktam felvenni, plusz van egy csomó olyan nyári ruhám, ami hát nélküli, azok alá pedig ilyen felragaszthatós melltartót veszek:
Otthon sosincs rajtam egyébként.
Máson nem zavar, ha nincs, de magamon nagyon.
Ha neked anélkül kényelmes, akkor úgy legyél. Elítélnek, mert nem veszel fel melltartót? Így jártak. Nem az a lényeg, hogy mások mit akarnak, hanem hogy neked hogy jobb.
Én úgy szoktam, hogy ha megyek valahova, veszek fel melltartót, de itthon leveszem (pár óráig még kényelmes is). Ha nem megyek semmi zsúfoltabb helyre, akkor nem is veszek fel. (Mondjuk igaz, nekem nem szokott átlátszani.)
Ki miben érzi jól magát azt viseli :)
Viszont érdemes melltartót hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!