Mi a véleményetek 2Face-ről? Elítélitek mert romániai? Vagy másként tekintetek rá mint egy magyarországi videósra?
Miért ítélném el?!
Románia az Románia,Erdély meg Erdély ... és amúgysem a származásától függ,teljesen mind1
2face forever <33
Kedves 07-24 20:57-es. Nem tudom, hogy te most tényleg ennyire buta vagy, vagy csak tetetted.
Igen, földrajzilag MÁR nem Magyar terület, de nem is azt mondták, hogy nem az, hanem azt, hogy attól még, mert nem Magyarországon élnek, ők is ugyan olyan magyarok, mint te vagy én. Én Magyarországon születtem, 12 évig laktam ott, de most Angliában élek, angol állampolgár is vagyok. Szóval mostmár én nem is magyar vagyok, hanem angol, hmm?
"Te csak ne mond meg hogy ki Magyar és ki nem! Főleg ha odaátról mondod ezt!''
Ennyi erővel, hogy jössz te ahhoz, hogy megmondd, hogy a másik magyar-e vagy sem. Azért, mert te Mo-n élsz és oda fizetsz adót már jogod van kedvedre válogatni azt, hogy ki a magyar és ki nem az?
Ezért van az, hogy a Székelyeket és az Erdélyben élő magyarokat jobban szeretik, mint a LEGTÖBB Magyarországon élő magyart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!