Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek 2Face-ről?...

Mi a véleményetek 2Face-ről? Elítélitek mert romániai? Vagy másként tekintetek rá mint egy magyarországi videósra?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon ügyes meg minden..és a romániai magyar kisebbség sikerének tarton az övét. Romániai magyarok forever. 💛✌

2015. júl. 22. 08:21
1 2 3
 21/28 Erdélyi Erika ***** válasza:
Képzeld, hogy én is magyar állampolgár vagyok. Kettős állampolgár de én mindenképp magyarnak vallom magam, mert magyar nyelvet beszélek és az őseim is mind magyarok voltak. Az hogy te lerománozol máris mutatja hogy egy 6 éves szintjén állsz. Magyar vagyok Magyarnak születtem és Magyarnak is halok meg. Azt pedig hogy ki román és ki magyar nem ilyen "nagy értelmiségű" emberek fogják megmondani mint te.
2015. júl. 25. 13:33
 22/28 Siklósi Eszter válasza:

Miért ítélném el?!

Románia az Románia,Erdély meg Erdély ... és amúgysem a származásától függ,teljesen mind1

2face forever <33

2015. aug. 3. 15:21
 23/28 anonim válasza:

Kedves 07-24 20:57-es. Nem tudom, hogy te most tényleg ennyire buta vagy, vagy csak tetetted.

Igen, földrajzilag MÁR nem Magyar terület, de nem is azt mondták, hogy nem az, hanem azt, hogy attól még, mert nem Magyarországon élnek, ők is ugyan olyan magyarok, mint te vagy én. Én Magyarországon születtem, 12 évig laktam ott, de most Angliában élek, angol állampolgár is vagyok. Szóval mostmár én nem is magyar vagyok, hanem angol, hmm?

"Te csak ne mond meg hogy ki Magyar és ki nem! Főleg ha odaátról mondod ezt!''

Ennyi erővel, hogy jössz te ahhoz, hogy megmondd, hogy a másik magyar-e vagy sem. Azért, mert te Mo-n élsz és oda fizetsz adót már jogod van kedvedre válogatni azt, hogy ki a magyar és ki nem az?

Ezért van az, hogy a Székelyeket és az Erdélyben élő magyarokat jobban szeretik, mint a LEGTÖBB Magyarországon élő magyart.

2015. aug. 5. 16:09
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Hogy véditek a ROMÁNIA TERÜLETÉN élő ROMÁN ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ "magyart".:D Viccek vagytok...
2015. aug. 6. 10:59
 25/28 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy mi a származása vagy hogy milyen a bőrszíne! Ameddig nem lop, csal, hazudik addig semmi problémám sincs vele! Ameddig jól csinálja amit csinál addig mindenképp dícsérendő! 2Face egy ügyes videós és szerintem nagyon jól csinálja!😊😊
2015. aug. 7. 11:51
 26/28 Erdélyi Erika ***** válasza:
Te tényleg nem vagy normális. Magyar vagyok és nem román te tényleg nem tudod felfogni hogy nem csak a magyarországiak lehetnek magyarok? Az én őseim pont úgy harcoltak a hazáért a honfoglalástól idáig mint a tieid és mégsem vagyok magyar na hagyjál már....
2015. aug. 7. 20:30
 27/28 anonim válasza:
Kedves végtelen ésszel megáldott 20 és 24 es választ iró hát kolmolyan én szégyelem magam hogy az eszes magyar népnek van egy ilyen mérhetetlenül ostoba már már fogyatékosnak számitó tagja azt kel m9ndjam rád olyan hülye vagy mint egy marok föld szerinted nem a vérszerinti származás az felmenők az anyanyelv hanem az állampolgárság teszi azt hogy ki melyik nemzet/nép tagja hát komolyan mondom a kutyám is okosabb nálad én csak azt mondom a magyar testvéreimnek nem neked mert te csak egy élettelen patkány vagy hogy ne sülyegyenek le arra a szintre hogy vitatkozzanak veled!
2017. jan. 5. 00:24
 28/28 anonim válasza:
Elöző vagyok elnézést a sok helyesírási hibáért kicsit mérges lettem és telefonon amugy sem tudok olyan jól irni mint billentyűzeten ha már a gépelésnél tartunk :D és mérhetetlenül szomorú vagyok az ilyen kommunista agymosottak miatt bár lehet hogy zsidó az illető azok ilyenek csak teszik itt a forumokon a nagymagyart de amugy utálnak és egymásra akarnak usztítani ne hagyjuk legyünk okosabbak 2017 hozzon sok jót az igaz Magyarságnak!
2017. jan. 5. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!