Mi a véleményetek 2Face-ről? Elítélitek mert romániai? Vagy másként tekintetek rá mint egy magyarországi videósra?
nekem ő az egyik kedvenc videósom.. és örülök, hogy itt lakik, mert, hogy én is..:) annyira megismerném élőben is, de sajnos nem tudok a találkozókra menni.._. szerencsés az, aki ismeri..
amúgy szerintem tök rendes.. és nem szállt el magától, még úgy sem, hogy híres..:)
Ja és a kérdésre válaszolva: én nagyon imádom 2Face-t, szerintem tehetséges videós !!
15F
(előző vagyok)
Igen, Erdély az Románia. Hiába is tagadják sokan ez így van, és így is lesz. A térképet tessék megnézni aki nem hiszi el!!!!!
Ha nem így lenne akkor miért járnak az Erdélyiek Román rendszámú autókkal?! Stb...
Előzőnek: végre valaki, aki reálisan látja a dolgokat..
Soha nem értettem azokat, akik ezen a Trianon dolgon lovagolnak... A múlt helyett inkább a jelennel és jövővel kéne foglalkozni, és nem a múltat hántorgatni! Ezért tart itt ez az ország ..
"És attól hogy Erdély Romániában van máris Románok vagyunk?"
Hol található Erdély? ( [link] )
"Gratulálok na az ilyen embereknek nem kellene Magyarnak nevezni magukat."
Te csak ne mond meg hogy ki Magyar és ki nem! Főleg ha odaátról mondod ezt! Kikérem magamnak mint teljesen Magyar állampolgár (Magyarországi születéssel, csak is kizárólag Magyar állampolgársággal) hogy Te engem bármilyen módon is megmond mi vagyok. Még ellenben Erdélyből csak arccal meg hanggal vagytok, én ide fizetek adót, itt élek, és teszek az országomért és nem szólok bele abba hogy ott mi van!
"Viszont örömmel tölt el hogy rengeteg ember nem így gondolkodik mint az előző válaszolók,hogy:Aki Erdélyben született az román."
Miért minek született akkor? Nem Román állampolgárnak Romániában? DE! Ezen nem lehet szépíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!