Ki az, aki érti ezt az egészet?
Figyelt kérdés
Van ugye az illuminati .. Olvastam, hogy az rossz mert olyan mocskosságokat tesznek a pénzért..
De Michael Jackson mellett is volt egy ilyen jel, és mégis azt énekelte, hogy nem érdeklik mi van velünk, meg ilyenek. Nem értem az egészet! Komolyan! Valki magyarázza ezt el mert teljesen sötét vagyok! Komolyan nagyon idegesít h egyszerűen nem értem :( itt a link valki olvassa el és magyarázza el mi ez az egész h eladták a lelküket meg stb
2015. júl. 20. 14:36
1/4 anonim válasza:
Azok a tweetek mind megszerkesztett képek, azt gondolom tudod.
2/4 A kérdező kommentje:
Jó lehet h az, de valaki elmagyarázhatná miről szól a cikk komolyan nem értem. Murray miért küldözget Parisnak üzeneteket? És Paris mi a fenének oszt meg ilyen rajzokat?! És miért mondja h Barcsak tudnàtok az igazat????? Ezer kerdes van bennem.
2015. júl. 20. 14:59
3/4 anonim válasza:
Jó kis oldal, csupa sületlen, IQ-negatív baromságot hordanak össze rajta műveletlen, tudatlan, logikus gondolkodásra képtelen emberek. Az ő ostobaságaik jelentésén aztán érdemes rágódni...
4/4 anonim válasza:
hát mert ezek szerint az elméletek szerint Michael Jackson benne volt ebben a dologban,úgymond belekényszerítette az apja is stb.de mikor elég érett lett,észrevette hogy mi történik körülötte és fel mert szólalni ellene,és pont emiatt ölték meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!