Inferno23 kérdése:
BTURBO-nak melyik volt az a videója amiben egy havas helyen élt túl? Asszem egy barlangba is bement és tüzet gyújtott ott. Tudom nem mondok sokat de régen látam és csak ezek maradtak meg. Előzményeket meg a videóit néztem de nem találltam meg.
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 14:11
1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mkondani hogy egy játékról csinált videót.
2015. júl. 20. 14:14
3/7 A kérdező kommentje:
Nem. Belső nézetes volt asszem és valami hószán is volt benne . Nem tudom fejből
2015. júl. 21. 10:20
4/7 A kérdező kommentje:
Hószán XD Motoros Szán. Meg asszem mikor bement a barlangba oott talált egy vértócsát és ott kezdett tüzet csiholni és akkor asszem megszólalt hogy : Nekem itt túl kellene élnem ? Vagy valami ilyesmi
2015. júl. 21. 10:26
5/7 Kinga0626 válasza:
Nem a "rise of Tomb Raider-re gondolsz?:)
6/7 Kinga0626 válasza:
Ha nem az akkor,milyen kategória? Horror? Utolsó voltam. :)
7/7 anonim válasza:
Az a Farcry Primal volt.. Elnezest ha rosszul irtam.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!