Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tölthetném meg az életeme...

Hogy tölthetném meg az életemet pozitív élményekkel?

Figyelt kérdés
Ha anyagiakkal elég szerényen állok. Sajnos az a tapasztalatom a világról, hogy boldogságot ugyan nem lehet venni, de olyan dolgokat amik boldoggá teszik az embert, igen. (és most ne hogy azt gondoljátok hogy arra gondolok hogy jaj vettem egy Iphone-t és akkor milyen boldog vagyok tőle)
2015. júl. 12. 19:00
 1/5 anonim válasza:
Nagyon rosszul látod! Ugyan boldogságot tényleg nem lehet venni, de egy profi elektronikai cucctól, vagy egy drága holmitól se leszel boldogabb 5 napnál tovább. Én elsősorban a barátokkal való időtöltést ajánlanám, lehet azért, mert inkább társasági lény vagyok, de ez egyénfüggő. Tűzz ki célokat, küzdj értük, s a célodhoz tartó úton sok élménnyel leszel gazdagabb majd. S rajtad áll, hogy mit élsz meg pozitívként, és mit nem.
2015. júl. 12. 19:07
 2/5 A kérdező kommentje:

"egy profi elektronikai cucctól, vagy egy drága holmitól se leszel boldogabb 5 napnál tovább"- Pont ezt mondtam én is, de akkor lehet félre érthetően fogalmaztam...

Amúgy vannak barátaim jó pár akikkel szeretek együtt lenni, csak én sokkal minőségibb szórakozásra vágynék, ami őket nem nagyon mozgat, és mellékesen pénzük se lenne rá. Ahogy nekem se.

2015. júl. 12. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
A boldogság nem az anyagiak függvénye, de értem mire gondoltál. Én a megfelelő környezetet ajánlanám, említetted, hogy a barátaid nem vevőek arra a szórakozási szintre amelyikre te vágynál, ergo keress másik barátokat IS. Így velük azt csinálhatod amit szeretsz, ergo boldogabb lehetsz. Törekedj arra amit szeretnél, attól mert nincsenek barátaid akik elmennének veled, akkor menj el egyedül. Nincs kizárva, hogy majd ott összebarátkozol valakivel. :D
2015. júl. 12. 19:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Előző hozzászólásomba említettem hogy istenigazából pénzem sincs arra a minőségibb szórakozásra amire vágynék.
2015. júl. 12. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nagyon is anyagiak függvénye. Persze elmondható hogy vannak ebből kivételek, de nem az a nagy általánosság...
2015. júl. 13. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!