Mit kell ahhoz tennem, hogy a nevem belekerüljön a történelemkönyvekbe? (Pozitív oldalról)
Kezdetnek..találd fel a pereptuum mobile-t..
Azzal jó eséllyel bekerülsz majd, nem mellékesen a fizikába is, + nobel díj, egyéb dolgok..
Á, csak nem az örökmozgó kazán? Már kitaláltam. Sőt.
Meg is êpítettem (viccen kívül).
Csak senkit nem érdekel.
Lehetnél egy politikus aki az Orbánság helyett újra Magyar Királyságot hoz létre, elkezdi lopás helyett (természetesen egészségügy, oktatás stb. után) a hadseregbe fektetni a pénzt.
Az utolsó pillanatban háborút indítanánk Ukrajna ellen és visszaszereznénk Kárpátalját.
Felszámolnád az országon belüli bűnözést, korrupciót, visszavezetnéd a halálbüntetést, a szemet szemért-fogat fogért törvényt, megszüntetnéd a pozitív és negatív diszkriminációt.
Mivel közvetlen szomszédságban lennénk Oroszországgal kiléphetnénk az EUbol, mindent lehetne pótolni keletről. Lehet ez inkább már a politika kategória de mindig is oda tartozott a töri. Szóval kiemelhetnéd az országot a szutyokból, akit pedig zavarnának a korábban felsoroltak, azok eleve romlott emberek, csak rontanák a társadalmat.
Vagy ez vagy feltalálsz valamit.
Tudtam, hogy valaki neki áll politizálni. Oroszország és a negatív diszkrimináció megszűntetése nem igazán illik össze, a többit inkább nem is kommentelem...
Szerintem, kérdező, vidd el a találmányod valamilyen expo-ra. Ha tényleg működik, és hasznos is, ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás.
Egyébként a politizáláson tényleg gondolkodtam. De kbeg 1 perc gondolkodás után rájöttem, tényleg megvalósíthatatlan. Még ha valamilyen úton el is jutnék a miniszterelnöki székbe, akkor sem megy sz úgy, hogy jól van akkor holnaptól Önnálló Magyar Független Királyság. Mert amúgy én is ezen gkndolkodtam. Csak ehez nem elég egy ember
Ide sok ember kell, ahoz azonban annak a soknak is m kellen változnia, ami valljuk be, lehetetlen. Marad a feltalálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!