Fotókönyvet készítek. Örökbe adott baba belekerüljön/het vagy sem?
Figyelt kérdés
Családi album.Lesz egy oldal,ahol a családban(tesók,unokatesók) idén született gyerkőcei lesznek.És van egy baba,akit örökbe adtak( a sógornőm).Van róla születési képem.Van jogom bele rakni?Vagy nem illik?Szeretném,ha legalább így megmaradna...az illető hölgy nem is biztos,hogy megnézi a kész könyvet2011. okt. 17. 11:45
2/9 anonim válasza:
Kettőt készíts, egyik maradjon meg neked, abba beleteheted, de a másikkal esetleg olyan sebeket tépnél fel, amely nem lenne helyes.
3/9 anonim válasza:
Bocs, de szerintem bunkóság lenne.
4/9 anonim válasza:
Nem raknám bele. Mi van, ha évek múlva a gyerekek rákérdeznek, hogy Ő hova tűnt??? A sógornő nem biztos, hogy nagy dobra szeretné verni a dolgot...
6/9 anonim válasza:
Én sem tenném bele. Tedd el a képet hogy megmaradjon, de szerintem kár beletenni.
7/9 anonim válasza:
Ne tedd bele.
És itt most nem a jogokról van szó, hanem erkölcsről meg érzelmekről.
8/9 anonim válasza:
Nem tenném bele...
Először, csak a kérdés alapján félreértettem, de világos a dolog a magyarázat alapján.
Úgy gondolom, hogy nem kellene beletenni. Biztosan nem véletlenül adta örökbe.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.megerősítést kaptam.
Egyfelől elítélem azért amit tett (tudom miért tette),másfelől meg hatalmas boldogságod adott egy gyermektelen párnak a maga önzőségével.
2011. okt. 17. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!