Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számotokra milyen az az...

Számotokra milyen az az életvitel, amire vágytok?

Figyelt kérdés

19 vagyok, én csak annyit szeretnék a közeljövőben, hogy a főiskola mellett legyen egy kevéske jövedelmem valamiből, hogy tudjak fizetni magamnak étrendet és kondibérletet, meg hétvégente elmenni valahova szórakozni. Nem vágyom többre, anyagi dolgokban enni. Ez olyan sok?

Szeretnék még 2-3 normális barátot vagy havert, akik nem dobnak el maguktól, ha van barátnőjük, mert a mostani "haverjaim" ezt csinálják, így egyedül töltöm a nyarat..

Számomra ez tökéletesen megfelelne most, aztán főiskola végén mernék nagyobb dolgokban reménykedni.

De a kondi+étrend már évek óta vágyam, pedig mennyire egyszerűen hangzik, mégis milyen nehéz 19 évesen elérni annyit, hogy ezt a 2 dolgot megengedd magadnak EGYSZERRE, mert a 2 egymás nélkül NEM működik. Ennyi, amire vágyom, semmi több, később persze az idő haladtával ez majd változik, de ennyivel én bőven beérném.. Annyira nagy dolog ez szerintetek? Nektek milyen életvitel tetszene, mi az amit szeretnétek?

2015. júl. 9. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:

saját vállalkozás, ahol saját főnököm vagyok, évi 15milliós tiszta adózott profittal. Na és ezért ne kelljen napi 16 órát dolgozni 7ből 7 napon keresztül.

Ennyivel simán beérném.

2015. júl. 9. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Szeretnék egy egyszobás albérletet, ahol egyedül lakhatok. Valami állást, ahol emberekkel dolgozhatok, és mozgalmas (pl pincérnő). Saját ízlés szerint kézzel készített dekorációkkal díszíteni a lakást. Egy macskát, akinek elsírhatom a bánatom, és sose lennék egyedül.

Őszi estéken habfürdőzni a kádban egy izgalmas könyvvel. Kávézni reggelente munkába indulás előtt.

Egy-két barátnőt, akikkel néha össze lehet futni.

2015. júl. 9. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem annyi elég lenne ha végre kigyógyulnák a tetániából de nincs rá esély
2015. júl. 9. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyedül élni, vagy valakivel, akivel kijövök. Az étrend és terembérlet már nekem is régi vágyam :D Ezenkívül még hangszerekre + stúdiófelszerelésekre örülnék, ha lenne pénzem.
2015. júl. 14. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!