Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, csajok! Miért jártok...

Nők, csajok! Miért jártok néha brutál randa palikkal?

Figyelt kérdés
Mi meg akik helyesek vagyunk meg okosak, a szép csajoknál nem merünk kezdeményezni. Tudom hogy a szerelem vak na de ennyire?
2015. júl. 8. 10:59
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Gyerekes az arcom de nem ostoba a kinézetem. De a leírtak látható hogy egy nőt sem érdekeltek eddig
2015. júl. 8. 11:51
 22/23 anonim ***** válasza:
A Terézanya-mentalitásnak nincs köze ahhoz hogy mennyire vagy randiképes. Egy nőnél nem ez lesz a kiugró előny, nem a jószívűséget keresik kapásból a férfiban. A férfiban a férfit keresik, azt a határozott, jó kiállású, szórakoztató fazont aki megnevetteti őket és nőként érezhetik magukat mellette. Na ezért bukó a társkereső, levélben meg cseten ezek nem mennek át rendesen. A gesztusok nagyon sokat számítanak, gyakorlatilag eldöntik már az elején hogy a felek hogy is állnak egymáshoz. A személyes kommunikáció, egymás jeleinek olvasása, az a pár szó ami felkelti a másik érdeklődését. Már maga a tény hogy oda mertél menni és közvetlen vagy. Ilyen egy valamire való férfi. A te korodban ráadásul már az elvárások is nagyobbak lesznek, ezek már nem azok a szintű kapcsolatok amikre mondjuk 10 éve számíthattál. A nők nagyon megválogatják az ebben a korban keresett partnereket, mert nagy valószínűséggel már a családjukat tervezik velük.
2015. júl. 8. 11:58
 23/23 anonim ***** válasza:
59%

Én megmondom őszintén, nem merek hozzászólni a helyes pasikhoz. Egyszerűen olyan zavarba vagyok tőlük (mert arra gondolok, hogy valószínűleg beképzeltek és kicsúfolnának a hátam mögött) hogy maximum hebegek egy sziá-t (ha egy ismerősömmel vagyok aki ismeri) vagy még azt sem, de a szemükbe sem merek nézni. Nem hinném, hogy esélyem van náluk főleg, ha még okosak is.

Az átlagos pasikkal szemben nincs meg ez a zavar, ha felük kell beszélnek élénk és vicces vagyok, tudom adni a formámat. Eddig mindig átlagos pasijaim voltak, vagy max. olyanok, hogy az arca szép, de duci, vagy a teste szép, de a feje nem. Engem sose zavart, fontosabb, hogy milyen a természete. Mindig a jó apa típust kerestem. Ez nem az, aki a világ másik végében élő összes pandamacit támogatja, meg az utolsó fillérjét a koldusnak adja - jó, oké, tegye, ha havi 500 ezret keres. De ha csak százat, akkor jobban imponál, ha félreteszi, ha azt látom, hogy rám, az anyjára/tesójára stb. költi. Mert így majd a gyerekeitől sem fogja sajnálni, mert család centrikus és az a fontosabb számára, hogy a szeretteit támogassa.

Tehát legyen jószívű, de ne ésszerűtlenül és mindenki mást támogasson a sajátjai kárára. Lehet valaki máshogy is jószívű, pl. ha ápoló, mentős a szakmája, úgy teljesen jó.

2015. júl. 8. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!