Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, csajok! Miért jártok...

Nők, csajok! Miért jártok néha brutál randa palikkal?

Figyelt kérdés
Mi meg akik helyesek vagyunk meg okosak, a szép csajoknál nem merünk kezdeményezni. Tudom hogy a szerelem vak na de ennyire?
2015. júl. 8. 10:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy mások mondtak rólam ilyeneket h jóképű vagyok. Levelezgetések, fényképküldözgetés. Írok akkor visszaírnak: jaj az de jó h ilyen meg olyan vagy, meg de jó hogy szeretsz élni stb stb aztán kép után vissza se írnak. Úgyhogy cáfolom az első válaszadót. 29 évesen kinézek vagy húsznak... Erről nem én tehetek.... én mindig teszek az emberekért minden szinten. Hosszú lista lenne erről! Csak de facto.
2015. júl. 8. 11:24
 12/23 anonim válasza:
Felhívnám a figyelmed arra a pár szóra, hogy NEM MERSZ kezdeményezni. Ne haragudj, ha te igazi férfi vagy, odamész és kezdeményezel egy nőnél. Ha meg beszari nyúl, akkor feljössz netre és rinyálsz. Ez ennyire egyszerű. :)
2015. júl. 8. 11:25
 13/23 anonim ***** válasza:
De amúgy a helyes paliknak általában a kisujjukat sem kell mozdítaniuk, általában nem ők kezdeményeznek (figyeld csak meg), hanem a csúnya vagy szép nők, tökmindegy, melyik kategória. Szinte a nők udvarolnak, aztán a helyes pasi vagy elfogadja a felé közeledő nőt, vagy nem, de általában nincsenek ilyen gondjaik, hogy nem kellenek másoknak.
2015. júl. 8. 11:25
 14/23 anonim ***** válasza:
Már ott elszúrtad hogy társkeresőzöl (ha jól értem). Ott a közönség nagy része defektes. Miért nem mentek el a barátaiddal olyan helyekre, ahol lehet ismerkedni? Személyesen sokkal nagyobb az esély a sikerre, és nem kell várni hogy írjon már egy levelet. Odamész, beszélgettek, ha nem jön össze akkor keresel egy másikat, majd megint egyet.. Az egyiknek tetszeni fogsz. A társkereső komolytalan, az üzenetekkel csak az időt húzod, és minden csajnak van vagy 10 állandó udvarlója akikből azt választ akit akar, a többit meg dobja 2 hét írogatás után.
2015. júl. 8. 11:27
 15/23 anonim ***** válasza:

Mert sokkal többet számít (nekem) a személyiség és a belső tulajdonságok.

Na meg, kinek mi a szép? Ez eléggé relatív. Aki nekem helyes, az nem biztos, hogy neked is.

De érdekes a kérdésed, mert itt mindig azért szoktak sírni, hogy szép barátnőjük csak a szuper helyes pasiknak lehet :D

2015. júl. 8. 11:27
 16/23 A kérdező kommentje:
Amúgy nem magamról mondom h okos vagyok. El kell olvasni a kérdést normálisan. A mondanivalóm hát meg... Az a helyzet nem szeretek locsogni. Nem vagyok partyarc nincs nagydumám. Szeretek hülyülni de nincs szövegem. Okos dologról am bárkivel leállnék dumálni, de sose azokat fogom ki akiket ez izgat..
2015. júl. 8. 11:28
 17/23 anonim ***** válasza:

Èn hozzá mentem egy helyes okos emberhez feleségül. Nagyon boldogtalan voltam, érzetem, hogy az nekem nem jó.

Majd jött a nagy Ö, nem helyes, habár okos, és inteligens, de egyáltalán nem szép. 8 éve vagyunk együtt, és 2 gyerekünk született. A mai napig szeretem, és az csak egy kisebbik dolog, hogy ö nem szép, ez engem nem zavar. Èn szép vagyok. Viszont neki annyi pozitív dolga van, hogy egyböl szerelmes lettem bele.

2015. júl. 8. 11:38
 18/23 anonim ***** válasza:
Mert legalább értelmes, okos, udvarias és nem olyan beképzelt, üresfejü bunkó, mint te a kérdésed alapján.
2015. júl. 8. 11:44
 19/23 anonim ***** válasza:

"Írok akkor visszaírnak: jaj az de jó h ilyen meg olyan vagy, meg de jó hogy szeretsz élni stb stb aztán kép után vissza se írnak."

Akkor EZEK SZERINT csak nem lehetsz annyira jó kinézetü, ha a kép UTÁN senki nem áll veled szóba többé!!! Vagy pedig kimondottan hülye-gyerek kinézeted van!!!

2015. júl. 8. 11:45
 20/23 A kérdező kommentje:

Hacsak a pozitívokon múlna...

Akkor hadd írjak le valamit:

- többeket megmentettem az öngyilkosságtól

- beteg gyerekeknek szereztem és szerzek adományt rendszeresen

-iskoláknak segítek a papírgyűjtésbe

-könycsomagokat adakozok az időseknek, ne unatkozzanak

- téli fűtésprogramot dolgoztam ki amelyet saját magam szervezek

- rászoruló gyerekeken és felnőtteken segítek pedig nem vagyok gazdag

- a lakóhelyemen közügyi szolgálatot alapítottam

-tagja vagyok a széchenyi körnek

-írója a széchenyi fórumnak

- zongorázom

-sportolok

-ezenkivül EZEN KÍVÜL dolgozok napi 12 órában

- állatokon segítek

- egyszázalékokat szerzek egy szervezetnek

-esélyegyenlőségért levelezgetek a weisz fanniékkal jó ideje, hátha segithetek

-verseket és könyveket írok

-még kupakgyűjtő szolgálatom is van!! Ezt nekem öröm és megtisztelő de mégsem tudtam magamnak senkit össszeszedni! Kitagad a társadalom! Mindenre van példa de nekem egy se jött be. Na ezek után mit mondtok??

2015. júl. 8. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!