Nők, csajok! Miért jártok néha brutál randa palikkal?
Mert sokkal többet számít (nekem) a személyiség és a belső tulajdonságok.
Na meg, kinek mi a szép? Ez eléggé relatív. Aki nekem helyes, az nem biztos, hogy neked is.
De érdekes a kérdésed, mert itt mindig azért szoktak sírni, hogy szép barátnőjük csak a szuper helyes pasiknak lehet :D
Èn hozzá mentem egy helyes okos emberhez feleségül. Nagyon boldogtalan voltam, érzetem, hogy az nekem nem jó.
Majd jött a nagy Ö, nem helyes, habár okos, és inteligens, de egyáltalán nem szép. 8 éve vagyunk együtt, és 2 gyerekünk született. A mai napig szeretem, és az csak egy kisebbik dolog, hogy ö nem szép, ez engem nem zavar. Èn szép vagyok. Viszont neki annyi pozitív dolga van, hogy egyböl szerelmes lettem bele.
"Írok akkor visszaírnak: jaj az de jó h ilyen meg olyan vagy, meg de jó hogy szeretsz élni stb stb aztán kép után vissza se írnak."
Akkor EZEK SZERINT csak nem lehetsz annyira jó kinézetü, ha a kép UTÁN senki nem áll veled szóba többé!!! Vagy pedig kimondottan hülye-gyerek kinézeted van!!!
Hacsak a pozitívokon múlna...
Akkor hadd írjak le valamit:
- többeket megmentettem az öngyilkosságtól
- beteg gyerekeknek szereztem és szerzek adományt rendszeresen
-iskoláknak segítek a papírgyűjtésbe
-könycsomagokat adakozok az időseknek, ne unatkozzanak
- téli fűtésprogramot dolgoztam ki amelyet saját magam szervezek
- rászoruló gyerekeken és felnőtteken segítek pedig nem vagyok gazdag
- a lakóhelyemen közügyi szolgálatot alapítottam
-tagja vagyok a széchenyi körnek
-írója a széchenyi fórumnak
- zongorázom
-sportolok
-ezenkivül EZEN KÍVÜL dolgozok napi 12 órában
- állatokon segítek
- egyszázalékokat szerzek egy szervezetnek
-esélyegyenlőségért levelezgetek a weisz fanniékkal jó ideje, hátha segithetek
-verseket és könyveket írok
-még kupakgyűjtő szolgálatom is van!! Ezt nekem öröm és megtisztelő de mégsem tudtam magamnak senkit össszeszedni! Kitagad a társadalom! Mindenre van példa de nekem egy se jött be. Na ezek után mit mondtok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!