Mi lehet a gondjuk velem, ha soha nem ártottam nekik? Van mód a változtatásra?
Az emberek 90%-a nem kedvel, és magabiztosan mondhatom, hogy mindannyian fiatal, velem egykorú nők. Az egyetemen/munkahelyen ez nem zavar, de a családban igen. Anyai ágon az unokanővéreim csak akkor kedvesek velem, ha problémájuk van, és tanács kell,egyébként van,hogy nem is köszönnek - pedig gyakran összefutunk, 2 utcával arrébb laknak,mint mi. A vőlegényem unokatestvére is flegma velem a kezdetektől, a sógornőm szintén, pedig sose voltam velük tiszteletlen a 4 év során. Még csak megismerni sem akarnak.
Az olyan okokat, melyek ludasak lehetnek ebben, kizártam. Nem vagyok plázacica, nem hordok soha kihívó ruhákat (velük ellentétben), segítőkész igyekszem lenni és kedves. Nem értem, mi gondjuk van, nagyon zavaró, főleg a családi összejövetelek során,amikor még sugdolóznak is a hátam mögött, meg flegmán végigmérnek köszönés helyett.
Mi az oka ennek az elvileg ok nélküli rosszindulatnak? Tapasztalt már valaki ilyet? Lehet ezen változtatni?
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. :)
22N
Őszintén, tippem nincs. Egyszer a párom megkérdezte, azt mondták, nincs bajuk, csak nem illek a társaságukba. :D Igaz,nem is szoktam órákig a különböző manikűrösökről beszélgetni, hogy miként dolgoznak és mennyiért.
Anyósomék véleménye teljesen pozitív, múlt alkalommal hallottam, ahogy telefonon dicsért valakinek,meg is voltam lepve. Az egyetlen ok amire tudok gondolni, az az, hogy nekem normális párkapcsolatom van, míg nekik egyáltalán nem. Nem tudom,hogy ez már önmagában elegendő ok e...
Ó bőven elegendő ok a párkapcsolat... ne is tudd meg, micsoda irigységet, szinte már gyűlöletet éreznek páran, akiknek nem jön össze.
Az én egyetlen barátnőm minden kapcsolatot megszakított velem, amikor összejöttem a kedves, rendes barátommal (és tartós maradt a dolog). Ő mindig agresszív állatokat fogott ki akik verték. Addig jó voltam, amíg évekig a csóró, szingli barátnő voltam. Párban már nem kellettem. sajnos ez létező dolog, ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!