Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak barat akar lenni?

Csak barat akar lenni?

Figyelt kérdés
Van egy fiu,mar egy eve ismerjuk egymast,de csak egy honapja kezdtunk talalkozgatni.Az iskolai kozossegi munkan egyutt voltunk,tobbszor hazakisert,eljott velem muzeumok ejszakara..stbstb amikor vele voltam tobbszor megfogta a kezemet,egyszer peldaul ossze is kulcsolta az enyemmel..voltak utalasai,de nem ertem a fiut.Probaltam vele talalkozokat osszehozni,valamelyik ossze is jott,de a legtobbet lemondja .Es most is 6ig dolgozott es irta,hogy egyik lany haverjanal buli van es mindenkit meghivtak,kiveve engem.Engem elfelejt mindig.Megbeszelt velem egy satrazast is meg nalam van a karkotoje is.Nem ertem meg ot,tenyleg nem..Segitsen valaki!

#szerelem #barátság #tobbetakarna
2015. júl. 6. 21:14
 1/1 anonim ***** válasza:
kezdetben biztos nem csak barát akart lenni. Utána lehet megváltoztrak az érzelmei, lehet jött valaki más, de az is lehet, hogy még mindig szeretne többet belülről, csak valamiért fél közeledni ( lehet hogy a bartáti köre miatt, lehet hogy fél a kapcsolattól) sok oka lehet. Szerintem kérdezd meg tőle is face to face egyenesen hogy akkor most mit akar (már ha te szeretnéd hogy legyen valami) mert ennek így nem sok értelme van.
2015. júl. 7. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!