Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A korombeliek is ezt csinálják...

A korombeliek is ezt csinálják nyáron? 19F

Figyelt kérdés

Eddig kertesházban laktunk, így minden nyár ezekből állt: pecázás, foci, sütögetés, strandra kibiciklizés, kondi, esténként gépezés vakulásig uncsitesóval, sörözés naplementében, 2-3 hét nyárimunka, bulizás.

Most panelba költöztünk, faluról, itt nem nagyon ismerek senkit, akit ismerek is, csak ismerős viszony, semmi több, szóval nem tudok kivel lemenni a parkba, néha anyámmal és tesómmal, de az nem ugyan az, mint haverokkal, ugyebár.. Eddig annyit csináltam nyáron, hogy elmentünk egyszer bulizni, meg egész nap gépezek itthon. A buliban sikerült haveromnak becsajozni, így őt sem érdeklem már, 3 hete rám se bagózik, a többiek is elvannak otthon a falun, sütögetnek stb. Nekem necces kijárni, meg pénzbe is kerül, egy utazás 600Ft, ami azért nem olcsó. Tehát egész nap a gépet nyomogatom, most vettem kondibérletet, oda fogok ismét járni, meg pár hetes munka sem lenne rossz, de nem tudom ki az a hülye, aki felvesz pár hétre, mert utána főiskola.. Mondtam a falusi haveroknak, hogy béreljünk ki 2 napra egy faházat egy tóparton, de ezeket aztán érdekli is, ha én nem teszek semmit, akkor nem lesz belőle semmi. Mivel ők vagy otthagyták az iskolát, vagy már szakmával dolgoznak, így ezt is bele kellene kalkulálnom, ami így nem megy, hogy ki-mikor érne rá, mert van, aki heti 6 napot is dolgozik 60.000Ft-ért. Igazából nem nekem való társaság ez, csak nincsenek mások. Tehát előreláthatólag punnyadás-kondi-gépezés trióból fog állni az egész nyaram.. Nektek is ilyen ez?

2015. júl. 5. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nem vagy túl fantáziadús. Kapásból felülsz a biciklire és elmehetnél a haverokhoz...
2015. júl. 5. 17:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs biciklim, falun is anyámét használtam. Hogy biciklizzek el odáig? Írtam, hogy 600Ft az utazás is, akkor gondolhatod, hogy nincs közel..
2015. júl. 5. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ilyen lesz a nyarad, ha nem történik valami csoda. Ősztől meg úgyis főiskola és kicsit beindul az életed. Próbáld meg átvészelni, ha nem akad addig jobb lehetőség.

Érdekes haverjaid vannak. Kívánok jobbakat.

2015. júl. 5. 18:04
 4/6 A kérdező kommentje:
"Érdekesek", ezt én is tudom. Ha barátnő van, akkor minden más megszűnik, ha nincs, akkor kellenek a haverok ugye.. Tipikus érdekbarátok, napraforgók.
2015. júl. 5. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Kívánom neked, hogy egyszer legyen legalább egy igaz barátod :) Az ilyen felfogású embereknek, mint mi az élet mindig "nehezebb".

Hátha a kondi teremben találsz valami értelmes alakot, vagy majd a fősulin. Sok sikert!

2015. júl. 5. 18:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Én is ebben bízom, hogy gólyatábor alatt megismerkedek pár értelmesebb emberrel.
2015. júl. 5. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!