Örökké fiatal akarok lenni, ezzel mindenki így van eleinte?
Figyelt kérdés
Nem akarok öregedni. Nem akarok felnőtt, családos anya lenni. Nem akarok mosni, főzni, takarítani, gyerekekeket nevelni. Nem szeretnék sírig tartó házasságban élni... Élni akarok, bejárni a világot, bulizni, élményeket szerezni, tapasztalni, tanulni, alkotni, kapcsolatokat építeni. Ez el fog múlni és idővel belémköltözik majd az érzés, hogy kéne egy férj, gyerekek, egy családi ház és jó nekem a nyugis monoton élet? Mert nem akarom, hogy megváltozzon, úgy érzem nem lennék boldog egy háziasszony, anya szerepben.2015. júl. 4. 00:30
11/14 anonim válasza:
De milyen jó, hogy biztosra veszed, hogy lesz majd valakid, meg családod...
Én azért nem akarok öregedni, mert nem akarok egyedül megrohadni... Így is tök gáz, hogy 20 évesen még lánnyal sem tudok beszélgetni olyan remek helyzetbe vagyok...
12/14 A kérdező kommentje:
És te az egész életedet arra építed hogy 70 évesen ne legyél egyedül?
2015. júl. 4. 16:12
13/14 anonim válasza:
Én olyan előrelátó, negatív ember vagyok, hogy szinte minden este azon aggódom, milyen lesz a jövőm. Nem akarok egyetem után házasságot kötni, zeneszerzőként járni Európát és a barátaimmal maradni a vágyam.
14/14 anonim válasza:
én azt vallom hogy ha megöregedsz az nem jelenti azt hogy el kell dobnod a fiatalos lendületet meg az álmaid. 70 évesen is ugyanaz a gyerek maradok mint aki most vagyok 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!