Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg így el kell ítélni,...

Tényleg így el kell ítélni, mert szakmunkás vagyok?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt. Én szakmunkásban tanulok most végeztem a 10. évfolyamot, villanyszerelőnek tanulok. A barátnőm most végezte a 9-et gimnáziumban.

A történet a következő: Múltkor a barátnőm elvitt a szüleinek bemutatni és ugyebár kérdezte az édes anyja, hogy mivel foglalkozok, én meg mindent elmondtam.

Pár perc múlva az anyja kijelentette, hogy reméli, hogy nem tervezzük hosszútávra, mert ha velem állna össze még nekem is elég ciki lenne, hogy szakmunkásként diplomás feleségem van. Utána mikor vége lett a beszélgetésnek a barátnőmmel hamar elmentünk. Bocsánatot kért tőlem az anyja helyett is. Aztán máskor elmondta, hogy mikor haza ment az anyja ilyeneket mondott, hogy ő ismeri jól ezeket a szakmunkás jómadarakat, ha inteligens ember lennék, akkor nem csak idáig jutottam volna.

Én is belátom, hogy igen sajnos a mai szakmunkásképzőkben nagyon sok magatartás problémás gyerek van, ebben nem vitatkozom. Azért kerültem oda mert általánosban nehezen mert az angol és azt ajánlották, hogy nem érdemes nekem gimnáziumba jelentkezni. De egyébként legtöbbször olyan 4-es átlagom volt. 5-ös volt a magatartásom. A felvételikor az első helyen voltam azon a szakon. És azért pont azt választottam, mert apukám is villanyszerelő. Egyébként most is olyan 4 körüli lett az átlagom. 30 ezer forintot keresek.

És kikérem magamnak!! Diplomás emberek közül mindenki olyan minta ember?

Jah.. és egy villanyszerelő akár 300ezer forintot is keres.

˙(Bocsánat, hogy ebbe a kategoriába írtam, de itt több az esély rá, hogy értelmes válaszokat kapok)

2015. jún. 22. 17:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
31%
#10es vagyok, miért kell lepontozni, mi rosszat írtam?
2015. jún. 23. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!