29 évesen ti hol tartotok az életben?
Figyelt kérdés
2015. jún. 22. 16:31
1/7 anonim válasza:
nem vagyok 29 de kb sehol anyámmal élek és ő tart el
2/7 anonim válasza:
A béka se*gge alatt... Munka, albérlet, 0 félretett zseton, se párkapcsolat, se gyerek
3/7 anonim válasza:
Szeptemberben leszek 29.Két éve férjnél,saját hitelmentes kertes ház az erdő szélén,olyan munka amit szeretek és én osztom be az időt.Ültem már repülön,most először pedig látni fogom a tengert is.Ezek után már csak egy gyerek "hiányzik",de még várunk vele.Jobban szeretek egyelőre élni.:)
4/7 anonim válasza:
Anyámmal élek, Babettával járok, van macskám is.
5/7 anonim válasza:
A párommal élek, a második diplomámat végzem egy német egyetemen, októbertől gyakornoki meló egy német cégnél. Gyerek nincs, házasok nem vagyunk. Autóm sincs. Több országban és több kontinensen jártam. Nagy vonalakban ennyi.
6/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden nap más buliban vagyok, koko-zok, k.vázok, Dom Perignon-al húzom le a WC-m, néha kicsit(k.vára) betrippelve összetöröm valamelyik sportkocsim, esetenként ránézek az ültetvényemen dolgozó fekákra.
Kb. ennyi.
7/7 A kérdező kommentje:
Én oktober óta házas dolgozok de albiban nehéz gyerek nincs majd pár év múlva
2015. jún. 23. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!