Mit tartotok az életben a legfontosabbnak?
Harmóniát, egyensúlyt...
Ez minden igaz.. Pénz, szeretet, gazdagság, érzelmek, család, munka, baratok, stb.....
Ha ez megvan, akkor minden terület rendben
Magamat. Nem önzésből, épp ellenkezőleg. Sokáig mindenkinek meg akartam felelni, erőmön felül. Felőrölt. A nehezebb úton tanultam meg, hogy nem éri meg.
Túl sok munka, iskola, két iskola egyszerre, család, barátok, segíteni, megcsinálni, elvégezni, csak még egy kicsit, gyerünk, megy ez.
Nem ment. 5 évig bírtam. Belebetegedtem, szó szerint.
Utána újra kellett értékelnem mindent.
Arra jutottam, hogy a saját jó(l)létem a legfontosabb. ha én jól vagyok, ha jól érzem magam, egészséges vagyok, akkor tudok segíteni másoknak is. Ehhez az kell, hogy megtanuljak magammal foglalkozni, és nemet mondani. Nehéz volt. Most boldog vagyok, és -viszonylag- egészséges. (Maradandó, gyógyíthatatlan betegségem alakult ki a stressz miatt. Szinten tudom tartani.)
Érdekes, hogy sokan írták a pénzt.
Ha az hiányzik, miért nem tesztek érte?
Nem lehetetlen dolog, úgy értem ha valaki azt írja, hogy az egészség, mert tolószékes vagy ilyesmi, azt értem.
De pénz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!