Miért hallok hangokat?
Figyelt kérdés
az utóbbi időben elég érdekes dolgokat történnek velem, és ami most történik, az a legfurcsább. egy hang arra próbál rávenni, hogy öljek. (mielőtt valaki vissza vezetné a filmhez, nem. és nem is poén)
elmentem az orvosomhoz, antidepit írt fel.
de egyszerűen semmi. fekszem este a barátnőmmel az ágyba, és egyszer csak egy hang vagyis inkább egy gondolat ami hangként nyilvánul meg, azt mondja öljek..
segítsetek
2015. jún. 19. 22:13
1/3 anonim válasza:
Használsz/tál drogokat?
Ha nem,lehet sima kimerültség is.Túl van pörgetve az agyad,idegrendszered.Ne foglalkozz az ilyen gondolatokkal.
2/3 anonim válasza:
Valószínű el vagy nyomva, és most jön elő benned a feltűnési vágy. Reméljük kinövöd hamar.
3/3 anonim válasza:
Velem is volt mar ilyen csak en nem azt hallottam, hogy oljek, hanek hogy ugorjak. Es ez tenyleg nem vicc, at akartam menni az uton es sorban mentek el az autok es olyan volt, mintha valaki azt mondogatna nekem, hogy ugorjak. Akkor eleg rossz allapotban voltam, sokszor kivantam, hogy bar meghalnek, es tuti furan hangzik, de szerintem csak bekepzeltem magamnak, hogy utana mar ne nagyon akarjak meghalni. Lehet tul sok benned a felgyulemlett gyulolet es duh es az agyad igy probalja ezt enyhiteni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!