Mikor sírtál utoljára és miért?
Fél órája, mikor megtudtam, hogy nem szerdán, hanem holnap érettségizem.
Úgy érzem lóf...t se tudok.
Kérlek szorítsatok, az érettségi könnyű dumával meg kíméljetek, maxpontosat kell nekik nyomnom, hogy felvegyenek.
Hajrá 13-as, menni fog! Mindenkinek az az árok a legnagyobb, amit éppen át kell ugrania, és az érettségi akkor és ott nem könnyű. Aztán majd visszanézel, és úgy fogod látni, hogy kár volt érte ennyire izgulni :) A lényeg, hogy ne ess kétségbe, gondolj át mindent logikusan, és ha nem megy a tudásból, akkor próbálj józan paraszti ésszel gondolkodni, és a megérzéseidre hallgatni.
És fogd fel úgy, hogy legalább kiderült, hogy holnap mész, és nem holnap tudtad meg, hogy amúgy aznap lett volna, és lemaradtál. Én már maradtam így le vizsgámról :D Szerencsére nem lett nagyobb baj belőle.
Hosszú idő után először tegnap, mivel a múlthéten szakított velem a barátom, majd a srác akivel elég jóban voltam, közölte,hogy jólenne, ha ÉN békénhagynám, mert barátnője van erre tegnap közölte velem a legjobb barátnőm 11 év után,hogy elköltöznek és nem fogunk már egy iskolában lakni, majd ahogy ezt mondta jött az üzenet,hogy a másik barátom kórházba került.
A tökéletes hét :D
Mostanában sokat sírok, a párom miatt. Nem mond el dolgokat, mindent egy másik személytől kell megtudnom, és kb. a f-szom kivan már az egésszel.
Ma leülünk beszélgetni, mert én már nem bírom a bizonytalanságot.
Plusz elmentünk vasárnap iszogatni, és a metrón, villamoson is a telóján olvasott. Majdnem otthagytam a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!