Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor sírtál utoljára és miért?

Mikor sírtál utoljára és miért?

Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 15:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szombaton.. és fiú miatt.. :(
2015. jún. 15. 17:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Tegnap amikor Vegeta meghalt a Namek saga végén.
2015. jún. 15. 18:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Fél órája, mikor megtudtam, hogy nem szerdán, hanem holnap érettségizem.

Úgy érzem lóf...t se tudok.

Kérlek szorítsatok, az érettségi könnyű dumával meg kíméljetek, maxpontosat kell nekik nyomnom, hogy felvegyenek.

2015. jún. 15. 18:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Mostanában egyre gyakrabban, mert elmegy az egyik legjobb kollégám.:(
2015. jún. 15. 19:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Hajrá 13-as, menni fog! Mindenkinek az az árok a legnagyobb, amit éppen át kell ugrania, és az érettségi akkor és ott nem könnyű. Aztán majd visszanézel, és úgy fogod látni, hogy kár volt érte ennyire izgulni :) A lényeg, hogy ne ess kétségbe, gondolj át mindent logikusan, és ha nem megy a tudásból, akkor próbálj józan paraszti ésszel gondolkodni, és a megérzéseidre hallgatni.

És fogd fel úgy, hogy legalább kiderült, hogy holnap mész, és nem holnap tudtad meg, hogy amúgy aznap lett volna, és lemaradtál. Én már maradtam így le vizsgámról :D Szerencsére nem lett nagyobb baj belőle.

2015. jún. 15. 20:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Hosszú idő után először tegnap, mivel a múlthéten szakított velem a barátom, majd a srác akivel elég jóban voltam, közölte,hogy jólenne, ha ÉN békénhagynám, mert barátnője van erre tegnap közölte velem a legjobb barátnőm 11 év után,hogy elköltöznek és nem fogunk már egy iskolában lakni, majd ahogy ezt mondta jött az üzenet,hogy a másik barátom kórházba került.

A tökéletes hét :D

2015. jún. 15. 21:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti menzeszem alatt, magam sem tudtam miért, gondolom a hormonok miatt.
2015. jún. 15. 21:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok, amik miatt minden nap, sőt minden percben tudnék sírni, de szerencsére sokszor elterelődnek a gondolataim, és csak random jön rám a sírás miatta. Most pontosan nem emlékszem mikor volt az utolsó, talán amikor egy tesztet töltöttem előző héten és rohadtul nem sikerült pedig rengeteget gyakoroltam rá... és akkor megint rámjött az a mély kedélyállapotom amikor feketének látok mindent. Az érdekes az, hogy mások előtt nem szoktam, nem tartom vissza, csak egyszerűen nem tudok. Pedig az est óta, mikor elvesztettem egy fontos személyt hiperérzékeny lettem. Filmen, könyvön, képen bármin képes vagyok sírni, ha valami nem jön össze úgy érzem összeomlott a világ. Volt egy eset mikor 4 órán keresztül sírtam hajnalban, a városban mászkálva és egyszerűen nem bírtam abbahagyni. De mikor valami kis fény átjut a sötétségen hihetetlenül bánom h bánatra pazaroltam azt az időt az életemből. Bocs, hogy hosszú lett ...
2015. jún. 15. 23:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Mostanában sokat sírok, a párom miatt. Nem mond el dolgokat, mindent egy másik személytől kell megtudnom, és kb. a f-szom kivan már az egésszel.

Ma leülünk beszélgetni, mert én már nem bírom a bizonytalanságot.

Plusz elmentünk vasárnap iszogatni, és a metrón, villamoson is a telóján olvasott. Majdnem otthagytam a fenébe.

2015. jún. 16. 05:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Ma reggel, mert eszembe jutott, hogy senki nem szeret.
2015. jún. 17. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!