Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol tartotok/tartották 22 évesen?

Hol tartotok/tartották 22 évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok arra, hogy ti hol tartották vagy tartotok 22 évesen az életben.

Lassan végzek a suliban(szakma), lassan egy éve dolgozom suli mellett, igyekszem a jövőre gondolni, hogy hamarosan kezdeni kell valamit magammal.

Rosszul gondolkodom? Az oka ennek a kérdésnek, hogy egy számomra fontos személy szerint hülyeség ami csinálok.

Tudom ebből sokat levonni nem lehet, mert ezeregy oldala van a dolgoknak.

2015. jún. 13. 01:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Másfél éve dolgoztam informatikában mikor betöltöttem a 22-t, rá két hónapra vettem az első kocsimat. Vehettem volan előbb is, de inkább gyűjtögettem.
2015. jún. 13. 01:58
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Én nem értem, mit értenek ez alatt a kérdés alatt. Nekem nincsen menetrendem.
2015. jún. 13. 02:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Most nyáron leszek 22, tavaly végeztem a fõsulin és költöztem össze a párommal külföldön, ahol jelenleg is dolgozok.
2015. jún. 13. 04:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Év elején töltöttem a 22-t. technikusi végzettségem van és jelenleg is ebban dolgozom lassan 1 éve.

Nemrég vettem egy autót és jelenleg egy motorra gyüjtök. Terven van szeptembertől a fősuli és a többi majd elválik :)

Gyerek, család, saját lakás, nyaraló, 5milliós autó még nincs... Dehát nekem nincs is anyuci, apuci aki ezt fizetné, így beérem ezzel :) előre láthatóan 2-3 évig még nem is lesz, de nem sietek sehová, majd jön időben.

Szerintem ne siess még, ezek a legjobb éveid élvezd ki amíg tudod.

2015. jún. 13. 05:25
 5/8 anonim ***** válasza:

3 szakmám van informatika terén, lassan 2 éve dolgozom, 1.5 év minimálbérért + prémiumért, de majdnem 1 milkát megspóroltam ez idő alatt, mellette vettem 350-ért laptopot, amire munka és játék miatt volt szükség...mellette még költöttem műszaki cikkekre (3d Tv, 100e Ft-os laptop...)...jogsi kocsi még nincs, idén tervezem...

22 évesen ott tartok, hogy sokak szemében sikeres vagyok, hisz sokan erről álmodnak, hogy jó munkahelyük legyen, barátnő, olyan kényelem amiben én élek, úgy vásárolni ahogy én...ez mind szép és jó, de mindennek meg van az ára...

7 év depresszió alatt nagyon nagyon sok időt a tanulásra fordítottam! nem mentem a haverokkal sörözni hanem inkább napi 10-18 órát programozással foglalkoztam méghozzá a nehezebb úton indultam el...

Tehát ha úgy nézzük a sok tanulásom gyümölcsét élvezem most...ismerősöm többet keresett mint én semmi látszata nincs...ő idősebb pár évvel mint én...teljesen más szakmában dolgozik, teljesen máshogy él...

Én jelenleg élvezem a tanulásom + munkám által elért kényelmet, de még így is napi szinten 8-9 óra főállás (igaz van időm bent GYK-zni meg tanulni még játszani is :D)

Itthon privát munka (fizetős munka, programozás) + mellette hobbi (pár haverral programozás hobbi célból és közösség kovácsolás), persze most ez a haverokkal való programozás magába foglal rengeteg tanulást is szerencsére. Barátnőmmel heti 1-2x találkozás, sokszor hétvégét együtt töltjük.

22F

2015. jún. 13. 07:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. jún. 18. 08:25
 7/8 anonim válasza:

Bocsánat de nagyon szúrja a szemeimet a "tartották" szó a kérdésedben. Nem inkább hol tartottatok? A tartották pedig teljesen mást jelent, pl. hol tartották az esküvőt, stb.

Na mindegy lehet én írok hülyeséget, nyugodtan javítsatok ki.

A kérdésre a válaszom pedig, még keresem az utamat, sokat olvasok, megismerem a világot. Én inkább a jelenre koncentrálok. Nincs semmibaj a gondolkodásoddal, ismerek olyan velem korombelit aki már házas...

Szerintem nézz magadba, és aszerint élj, ahogyan neked jó, ne más elvárásainak, akármilyen fontos az a személy... fejleszd magad, tanulj!

2016. márc. 27. 05:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, köszönöm észrevételed, gépelési hiba történt. Helyesen: 'tartottál' akart volna lenni.
2016. dec. 26. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!