Hogy fogadjam el magam, ha nagyon ronda vagyok?
Nem szeret senki, még a családod sem.
Furcsa. Nincs neked a hozzáállásoddal vagy a stílusoddal bajod, ami másnak szemet szúr?
Értelmes ember nem bunkózik a másikkal, mert ronda...
Hát ez baromi furcsa.
Hány cm magas vagy? Hány kiló vagy? Milyen stílusú ruhákat hordasz, valamit milyen a frizurád?
Ennyire ronda nem lehetsz, komolyan.. :D
Üdv a klubban. Szintén ronda lány vagyok. Valahogy olyan buta arcom van (guvadt nagy szemeim és nem szép, sima egyenes homlokom, hanem ilyen nagy,bénán domború). Akármit csináltam, csak flegmázást kaptam, vagy hozzám se szóltak, talán az volt a jobbik eset.
Most jól keresek és azzal próbálkoztam, hogy vettem most menő, márkás ruhákat, mind olyanokat, amiken hatalmas felirat van, hogy Nike, Retro, stb.
Azóta az eladók mindig mosolyognak (élelmiszerboltban is) ha bemegyek (mert azt gondolják talán, hogy többet fogok ott költeni?) nem tudom, de azóta úgy érzem, valahogy nem a rondaságom az első. Hogy ha azt hiszik, van pénzem, emberként is bánnak velem, legalábbis szemtől-szemben. Ez jólesik, akkor is ha képmutatás (mivel annyi bántást kaptam eddig). Ezektől a cuccoktól szebbnek is érzem magam, vagyis inkább úgy, hogy van rajtam valami szép, amit érdemes nézni. Sportolok is egy ideje, hogy legalább a testemből kihozzam a legtöbbet, ha már a fejem úgyis ronda marad, akármit csinálok (az ilyet nem lehet sminkkel se eltüntetni, ha krumpli az orrod, meg h.lye a homlokod :( )
Szóval próbáld ki, hátha... arany nyaklánc jól láthatóan is segíthet, ha látják hogy pénzes vagy, a nagyon kis emberek (agyilag értem) nem fogják már kimutatni hogy rondának éreznek.
Azt atol is függ hogy hány éves vagy.
A lányok ellöb megálnak a növésbe mint a fiúk.
Ha fogyni akarsz akkor fussál.
Ha magad akarod elfogadni akkor bened az a szép hogy kedves vagy.
A szépek általában beképzeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!