Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 éves koromig bulizni...

30 éves koromig bulizni akarok, élni az életem. Ez éretlenségre utal?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. Most végeztem a sulival, elkezdtek melózni 2 héten belül. Eddig is partyállat voltam, de most még nagyobb akarok lenni. Minden éven elmennék Balaton Soundra, külföldre nyaralni, buliznék, eljárnék mindenféle érdekes helyre, kirándulnék stb.. ezt persze haverokkal, barátnővel.

Ezt kb. 30 éves koromig űzném, ahogy jelen pillanatban érzem. Csak 30 után gondolkodnék családalapításon, saját házon stb. Ez éretlenséget mutat, vagy szimplán ilyen vagyok?

Olyan előfordulhat, hogy most ezt így gondolom, de 27 évesen már kiégek a bulizásból és akkor komolyra fordítanám az életem?

2015. jún. 2. 22:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
8.: azért ne általánosíts már, 24 évesen a hátam közepére nem hiányzik a minden hétvégén ivós-bulizós program, tök elég volt belőle fősuli alatt, de már ott rosszul voltam azoktól, akik mindne hétvégén szénné itták és bulizták az agyukat. HÚHA micsoda buli, de tényleg. Nyilván ezt a korszakot huszonévesen, még család előtt kell letudni, de világi nagy baromságúgy tervezni, hogy na X éves koromig ezt csinálom.
2015. jún. 3. 08:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg az, mert lehet, kiégek 4 év múlva, vagy 35 évesen se.. majd kiderül.
2015. jún. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!