Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el, hogy nem...

Hogyan mondjam el, hogy nem akarok nyaralni menni velük?

Figyelt kérdés
A következő a szitu: anyámék elváltak 16 éve, én is annyi vagyok amúgy. Szeretem a szüleimet, apát is. A gond az, hogy ő nem jönne nyaralni. Az apai ági nagyszüleimmel, nagybácsimmal két unokatesómmal mennék messzire a lakóhelyemtől nyaralni. De én nem akarok. Anyuékkal se megyünk, mert sok állatunk van. Nem igénylem a nyaralást. Nekem az a lovak között van. Strandolni meg lehet a közelben is. Hét napig velük... a nagybátyám ma is bunkózott, nagyim kedves de néha már sok, nem bírom elviselni ezeket az embereket folyamatosan hét napig. Én nem akarok velük menni. Anyu azt mondtam, Apa segíteni fog és megvéd majd. Én vele akarok nyaralni menni. Mert vele jobban kijövök. De apa semmiképp nem jönne nagyimékkal. Tizenhat éves vagyok. Én már a barátaimmal akarok majd lenni. Meg a szerelmemmel. Nincs hangulatom a nyugdíjasklubhoz.
2015. máj. 31. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Én inkább kibírnám azt a 7 napot egy potyanyaralásért. :) Főleg,ha jönnének unokatesóim is,akik velem egyidősek. Bár nem tudom,a tieid hány évesek,de gondolom nem sokkal többek nálad.

Ha meg nincs kedved,akkor megmondod,hogy nem akarsz menni és kész. De nem egy hónapra mentek, hanem 7 napra.. olyan hamar elrepül.

2015. máj. 31. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Megértelek, ugyanezt éltem át 16 évesen, mint te. Én anno elmentem nyaralni apával, hogy ő is boldog legyen, én meg általában jobban éreztem magam, mint gondoltam. Egy hét azért nem egy veszélyes dolog, fél lábon is kibírod, aztán élvezheted a nyarat a barátaiddal, a szerelmeddel és anyukáddal. :)
2015. máj. 31. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
16 évesen már el tudja valaki dönteni, hogy szeretne-e a családdal nyralni vagy sem. Annyira kár erőltetni a közös jópofizást, ha épp nem azt a korszakát élni, hoyg erre igénye legyen, 16 évesen amúgy is jobb buli a barátokkal már lógni nyáron. Plusz egész álló évben velük van együtt, hisz nyilván a családjáva lél, nekem 16 évesen az volt a legutolsó vágyam, hogy még nyáron is egy hetet egymással legyünk összezárva. Klassz az, ha valaki igényel több családi együttlétet ilyen korban, de nem feltétlen ilyen mindenki, annyira azért egy hét nyaralástól nem kell seggre ülni...
2015. máj. 31. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
attól függ hova mennétek, ha nagyon különleges helyre akkor eltűrném a társaságot, vagy teheted külön vonulsz tőlük.
2015. jún. 1. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!