Hogyan értessem meg anyámékkal hogy nem akarok velük menni nyaralni?
17 éves vagyok, és már bőven sok volt a családi nyaralásokból (ami egyébként abból áll h indulásnál mindenki ordibál, hazajövetelnél szintén meg általába közbe is.)
a másik: hogy szoktassam le őket arról hogy ott tesznek keresztbe ahol tudnak (mármint olyan téren h szeptembertől júniusig nem alhatok senkinél, nem mehetek sehova "mert így volt megbeszélve" pedig én erről egy büdös szót nem hallottam.)
próbáltam egyszer evés közbe, de senkit nem érdekelt amit mondok. meg most is félórája kb mondtam anyának, de mit csinált? rázta a fejét "már pedig jössz és kész" azzal elment tv-zni.
apával még holnap megpróbálok kezdeni valamit... de elegem van az egészből. majd ha 30 éves leszek is megmondják h mikor mit csinálhatok meg elcipelnek magukkal "nyaralni"???
pont ez az hogy 30 èvesen màr nem tudnak.
Biztos lenne jobb dolgod is, de addig próbàlj meg a szüleiddel lenni ès szeretni öket míg tudod ès lehetösèged van rà.
Ha elveszted öket egy napon, akkor màr hiàba sírnàl hogy csak mèg egyszer èlhesd àt ùjra, csak had legyèl velük.
nem érdekelne ha mondjuk hétvégente esetleg VÉLETLENÜL legalább egy ott alvást engednének a barátnőimnél. :) de mivel a nyárból már csak 2 hét van, utána börtönként üzemel a szobám így szeretném még ezt a kis időt kihasználni.
ÉS azt se felejtsük ki hogy júniustól július elejéig a kötelező 50 órát csináltam. Ennyi még jár úgy érzem...
Én huszonpár évesen is imádok a párom szüleivel nyaralni. Olyan jóóó.
Tudom, hogy nem minden család egyforma, de miért nem beszélitek meg a szabályokat (pl hogy nyaralás alatt nincs veszekedés) indulás előtt?
Az megint mas hogy parod szulei...
Nekem itt nincs szavam. Mindig en huzom a rovidebbet tokmindegy mit mondok. O es tudjatok mi a legjobb? 5 nap. 5 napot nem birok ki veluk megegyszer :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!