Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha tehetnéd, milyen állat...

Ha tehetnéd, milyen állat lennél? És mért?

Figyelt kérdés
Én krokodil :D Mert egy igazi túlélő! És nem igazán kell félnie semmitől, az embert kivéve.

2015. máj. 31. 23:14
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Szerintem egy "kitartott" macska élete nem igazán izgalmas, kalandos. párosodni sem sok alkalmuk van :D De lehet tévedek. :) Meg ha macska lennél akkor 50% esélye van hogy kóbor, bolhás vagy beteg macska lennél. Mert ugye ahhoz hogy milyen állat lennél, nem tartozik hogy hogyan élnél :)
2015. jún. 1. 00:10
 12/30 anonim ***** válasza:

Oroszlán afrikában, mert 1.) gyönyörű helyen élhetnék 2.) én lennék az állatok királya

24F

2015. jún. 1. 00:11
 13/30 anonim ***** válasza:

Kitartott macska? Ez jó :D

Küldjük cicákat dolgozni:D

És mi van a kitartott tengeri malacokkal,kutyákkal, meg a többi házi állattal? :D

2015. jún. 1. 00:12
 14/30 A kérdező kommentje:
Hasonló a helyzet.. :DD
2015. jún. 1. 00:14
 15/30 opened paradise ***** válasza:

Én házimacska akarok lenni,de azokat ki szokták engedni estére.

Szóóóval találhatnék cicalányt :D

Ha meg sas akarnék lenni,akkor nem lenne biztos,hogy nem tömnek ki.

Ez azért jobb :D

2015. jún. 1. 00:15
 16/30 anonim ***** válasza:
Patkány vagy csótány.Azok túl élik majd a minden bizonnyal eljövendő atom háborút.
2015. jún. 1. 00:16
 17/30 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk kutya lennél akkor nem nagyon lenne alkalmad párosodni, és elég rossz érzés lenne nem igaz? Vagy emiatt kasztrálnának. És akkor nem lennél se kan, se nőstény, csak úgy léteznél és napi 10 órákat aludnál :D A többit meg parancs teljesítéssel töltenéd.. Igaz ez csak az én szubjektív véleményem :)
2015. jún. 1. 00:17
 18/30 A kérdező kommentje:
Szerintem egy egér vagy papagáj is inkább saját maga vadászna, minthogy eltartsák. Milyen rossz lehet egy Madárnak 30*30 centiméteres kalitkában az embert bámulni :D Vagy egy igazi kalandor egérnek.. :)
2015. jún. 1. 00:24
 19/30 anonim ***** válasza:

Patkány.

Szinte mindent túlél

2015. jún. 1. 00:26
 20/30 A kérdező kommentje:
Egyébként még mindig 50% esélye van hogy utca macskák/cicák lennétek, és 50% esélye van hogy panel macsekok :D Ott meg nincs cicalány sem cicafiú randi :D
2015. jún. 1. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!