Ha tehetnéd, milyen állat lennél? És mért?
Ha van újjászületés, akkor tiszavirág.
Ha nincs, akkor óriás teknőc.
Úgy amúgy mindegy, elég nagy állat vagyok így is.
Macska.
Lakásban van,tévézhet,jókat ehet,de közben oda megy,ahova akar és akkor dögönyözik,mikor akarja.
Én is macska lennék, pont az ilyen dolgok miatt. Ha olyan kedvem van kint vadászok, ha meg olyan, akkor bent alszom a gazdi ágyán.
4: Le sem tagadhatnád, hogy szereted a cicákat. :P
Egy emberekkel teli világban nem igazán tudom. Talán medve, mert nagy, nemes állat és csak az ember jelent rá veszélyt ( illetve egy másik medve ). Esetleg farkas, tigris vagy hiúz ( vagy valami hasonló macska féle ). A lényeg, hogy ember mentes helyen ( tehát magas hegyekben ) ragadozó, mert azoknak kevés a természetes ellensége. Esetleg szóba jöhet az európai bölény.
Egy ember mentes világban medve ( ez az egyik kedvenc állatom :D ) vagy valami nagy testű növényevő. Pl.: európai bölény. Azért európai, mert kevés ellensége van ( medve ). Vagy kígyó. Ez csak azért ember mentes világban, mert az emberek pusztítják ( néhol meg is eszik ) őket. Ha nincsenek az emberek csak a többi kígyó jelenthet veszélyt rájuk, de abból se mind: egy király kobrára vagy anakondára semmi sem jelent veszélyt. Vagy sas / sólyom.
Érdekes. Én is medve lennék :)
Tetszenek, szépek, édesek, de erősek, félelmetesek is.
Macska.
Rendesen tartva(étel-ital),napi hasvakarás, ha van kedvem egy kis játék a gazdival,stb...
Mi baja lehet egy macskának szerető gazdival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!