Szerintetek ez gátolná a bejutásomat az Orvosi Egyetemre?
Arra lennék kíváncsi,hogy egy jó tanuló,okos,szorgalmas diák orvosira való felvételét mennyiben gátolhatja az,ha látható helyen van tetoválása/több,kevesebb/,vannak/van piercingje,es fültágítója.
A Pécsi Orvostudományira gondolok első sorban.
Tapasztalatok érdekelnének volt-e valakinek ilyen társa ott,és,hogy kivételeztek-e vele.
Még 4 év van addig igaz,de már kiváncsi vagyok.:)
Érdeklődésben,a traumatológus és a pszichiátria áll.
Kulturált válszokért hálás lennék..:)
4 éved van még a felvételiig, szóval 14, max 15 éves vagy, gimi előtt... Látszik.
A felvételi pontokban sehol nem látszik a tetkód meg a többi, szóval a bejutásodat nem gátolja. HAcsak nem fognak utálni miatta a tanárok már a gimiben és nem utáltatják meg veled a kémiát meg a bioszt.
Én elég sokat mozgok orvostan hallgatók között, nem láttam piercing-et meg tetkót látható helyen.
Az orvosi szakmában kell a legmélyebb bizalom az idegenek felé, ezt pedig a "mérsékelt" kinézettel lehet elnyerni.
A gyógyulásban nagy szerepe van a doktor viselkedésének, kinézetének (fehér köpeny stb.) Ezt a hatást is eléggé lerontaná szerintem.
De aranyosak vagytok, hogy az egyetem utáni életéről beszéltek... :D
A valóság az, hogy az egyetemen úgyis lesz nem egy és nem kettő olyan begyöpösödött prof, akinek szúrni fogod a szemét és megbuktat. Aztán nyolc év alatt végzel el két évet, vagy esetleg soha. A felvétellel nyilván még nem lenne probléma a jelenlegi rendszer alapján, mert nincs személyes interjú a lapra meg nem kell ráírnod, hány tetkód van.
Amúgy abban is van valami, hogy sok esetben ez alapján ítélnének meg és ebben a szakmában bizony hátrány lehet. A pc-t ki lehet szedni, még a fültágítóval is úgy-ahogy lehet valamit kezdeni, de a tetkókat inkább takarható helyre varrasd.
Ebbe a közegbe nem divat a tetoválás. Mással próbálnak kitűnni.
Ha mindenképpen szeretnél tetoválást akkor csinálj. Én ismerek nagyon jó tanulókat akiknek tetoválásuk van , bár nem látható helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!