Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Középiskolákban mennyi metálos...

Középiskolákban mennyi metálos és goth ember van még?

Figyelt kérdés
Úgy értem, menniyre elterjedt ez a stílus JELENLEG az iskolákban, ugyanis utcán sem nagyon látok ilyen embereket :(

2015. máj. 25. 16:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb barátnőm rocker, az osztályban rajta kívül van még kettő. Egyik fiú másik lány. Van egy goth csaj is, de ő csak azért, hogy elvont művészlélek legyen, aki különbözik másoktól. Kilencedikben rocker volt ő is, idén lett goth, kíváncsi vagyok jövőre mi lesz, punk? Na őt nem bírom, mert nagyon erőltetett, de a rockerekkel jóba vagyok. Én is szoktam amúgy rockot hallgatni, de nem csak azt, és az öltözködés is távol áll tőlem.

Az osztályom többi része wellhellot, meg kisgrófót, meg hasonló szemetet hallgat, mindig azt, ami az épp aktuális trend, nincs saját ízlésük.

2015. jún. 27. 21:09
 12/13 csilla200 válasza:
Szerintem gothokat irodalmi pályán fogsz találni sokat . Én is goth volnék, de én sajnálatos módon szaközépben vagyok. De irodalomból és történelemből mindig jobban teljesíttek az osztálynál . Az irodalom tanár kedvence címet is bitorolom.
2015. aug. 15. 00:49
 13/13 anonim válasza:
Nálunk 300-an vagyunk kb gimi szaki egyben összesen 4-en vagyunk ugyhogy itt nem sok azt nem tudom hogy merre mennyi van de itt kevés és szerintem gáz.
2015. nov. 2. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!